Mitt månadshoroskop!

 JUNGFRU!!

Månadshoroskop - juni 2009

En vecka in i juni månad sätter fullmånen såväl yrkes- som familjelivet under lopp. Många olika saker behöver göras, och det kan förekomma en hel del oro kring huruvida du står pall för utmaningarna. Samtidigt kan du säkert börja känna att du åter gör vissa framsteg i förbindelse med kommunikation och din förmåga att föra fram ditt budskap, även om relationen till kollegor kan ge upphov till förvirring och irritation. Du föredrar att anta en realistisk utblick, medan partners och kollegor insisterar på att hålla fast vid sina drömmar. Din bästa strategi är att låta dem hållas. Ni får helt enkelt vara oense, medan du gör det du anser vara riktigt.


När Jungfruns planet, Merkurius, återvänder till Tvillingarna i mitten av månaden, kan du äntligen återuppta idéer som du blev tvungen att lägga på is i början på förra månaden och börja sälja in dem. Detta är en tid när du kan göra framsteg i yrkeslivet, och är du bara tillräckligt ihärdig kommer många av de svårigheter du tidigare upplevt med att komma överens med andra att förvandlas till något som tillhör det förflutna, även om du under juni månads sista helg kommer att behöva göra en alldeles särskild ansträngning för att övervinna motstånd.


Nymånen den 22 juni handlar till stor del om någon utveckling i förbindelse med en vän som är i färd med att få till stånd en välbehövlig transformation i hans eller hennes liv. Ditt realistiska sinne gör att du kan komma med verkligt användbara och solida råd. De förändringar som vidtas vid denna tid måste vara verklighetsförankrade så att de står sig över tid - det gäller även sådana förändringar som rör grupprocesser.


Kommentarer
Postat av: Anna

TACK ! :D

2009-06-18 @ 21:52:26
URL: http://tolovelife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0