Sista dagen som tonåring!

Detta är min sista dag som tonåring! alltså, jag föddes för 20 år sedan! 2 decennier sedan.. Fy fan vad sjukt :D Aja, om nga timmar e de min birthday! (: I'm happy!


Some Update!

Oja, här kommer lite bilder från helgen som varit..Polisen åkte fram och tillbaka och letade i buskar och runt om på gatanSofia fyllde 20 år i fredags! Grattis till henne! ♥Danne och Sandra, Cutest ever (:En mysko bild på mig, men Alfred och Butch vi (:Jim, Sofia och Jenny @ Blue Moon Bar!Ngn brud från studentkåren och självfallet Stefan Holm presenterade Markoolio!Mycket folk, nästan 2000! (: Många studenter det..

Nästa dag det vill säga lördagen den 29 augusti drog jag, Sandra och Danne till Lamberget för att kika på folkrace.. Kul att göra något annorlunda.. Fick flashbacks från när jag var liten då jag, mor och far var och titta på någon pappa kände. Fast han kom inte så lång för bilen paja vid starten ;)Rätt så fin dag men det blåste nått så in i helvete!Söta! (:My Butch (: ♥Sofia och jim kom lite senare :)

 


 Det var fredagen och lördagen! Idag har jag sovit väldigt dåligt inatt, somnade väl runt halv 5-5 i morse! och sov till klockan 12. Sen åkte jag till Lamberget igen för att kika på änu mer folkrace tillsammans med Sandra och Danne. Skoj och hitta på något roligt liksom, bättre det än att sitta inne. Nu ser jag på någon film på trean som är hur kass som helst men vad gör man inte ;) ska nog sno en film av Butch sen. Skola imorgon och sedan är det inläsning på tisdag, då blir de nog lite kalas ;) haha..

Ciao

 


Party o oväntat!

Yes kom precis hem från Blue Moon Bar. Det var sjukt mycket folk, hörde något om 1800 av Josefine Andersson. Var fräckt när man stod i trappen och man såg alla händerna i taket och klappar när Markoolio kommer springades och börja sjunga. haha, han körde gamla låtar som Mellenium och skit. 9 år sedan liksom de var ;) Där står jag på trappen hoppandes med faddrar från Läsk och nollorna och med Dala och hans polare Mikael. Bilder lägger jag ut imorgon. Drog där ifrån vid 00.00 tiden och stack till Donken för Jimpan, Sofia och Jenny var sugna på det. Men jag käka fort och så gick jag och mötte Johanna så tog vi bussen hem. Så nu sitter jag här och borde sova egentligen men känner inte för det. Vill hitta något roligt.. Vi får se vad som händer inom den närmsta halvtimmen ! (: hihi.. BUUUSIG..

Juste, jag och en som heter Elin, hon pluggar här uppe med och kommer från Uddevalla, snackade om hur man plötsligt bara ser folk på skolan, stan och på krogen som också kommer från Uddevalla. Så förut när jag står i trappen med dala och faddrarna och alla så ser jag två jag gick tillsammans med på lågstadiet. Vi bodde i samma område och var bästa vänner. Dom två är tvillingar och vi umgicks jämt. Men nu pratar vi inte med varandra och nästan ogillar varandra. Man kollar på sätt och vis snett när vi ses. Jag blev hur paff som helst när jag såg dem och blev depp och tappar humöret. Detta var endå en student fest jag var på och de betyder att de också går på skolan. Fy säger jag bara! Hoppas jag inte ser dom nå mer!

shit, hur kommer det sig egentligen att man börjar tänka dom mest konstigaste tankarna när man är små lullig?! När jag gick för att möta johanna började jag tänka på massa personer som har betytt så mycket i mitt liv, men som nu har försvunnit på grund av olika orsaker. Det finns alltid någon jag tänker lite extra mycket som betyde mycket i mitt liv, men som förstörde det och som jag hatar något enormt nu, men jag hatar att jag hatar personen liksom, hur kan man tycka det liksom?

Ja men jag får nog gå och lägga mig nu.. Ha't bra och hoppas ni sover gott ni som gör det.. Lördag e det nu, det vill säga, hela lördagen, hela söndagen, hela måndagen kvar, sen är de min tur! (:

NATTI! ♥

Alltid kul...

Det är alltid kul när ens grannar bjuder in en! Här på våran balle samlas alla för att sociala, och plötsligt blir man inbjuden. Fick testa röka vatten pipa. Har aldrig gjort det tidigare, och de smaka väldigt gott, äpple (: hihi. Jag är ju ingen rökare, men de var verkligen gott.. Ingen äckligt cigg smak.. blää! (:


Karlstad Energi, Ekonomi Direktörn, Sossarnas Ledamot..

heeeejsan bajsungar!

herregud, idag har man flängt överallt nästan känns det som! Börja med att gå till skolan, mötte upp Emelie och sedan Fredrik och Jessica. Vi tog oss till området Heden och där låg Karlstad Energi! Där fick vi lyssna på en man som heter Magus som brann för sopor! Han berättade först för oss om återvinnings stationerna och hur utvecklingen kommer se ut inom några år! Sedan gick vi in i kontroll rummet för att kika på sopberget som var extremt! Fy vad äckligt och grisigt! 10 meter ner var det samt så var väggar fyllda med sopor! Flera ton, vad äckligt egentligen! Där gick vi runt i våra orangea västar och hattar på huvudet och fick se pannan där dom bränner och sen vart askan, resterna, och skorstenen! Sen gick vi in till en dam som heter Liz och fick de lite mer teoretiskt! Sen var de bara att åka ner till stan och äääääääta! (:

 
  

Därefter var de att bara hugga in sig snabbt och sticka iväg till bibloteket för där skulle först Ekonomi direktören Lars S... prata med oss och därefter skulle Socialdemokraternas Fullmäktige Ledamot Lennart Jansson prata. Mina ögon gick huller om buller och fukoseringen var total noll. Jag kikade i kors kände jag. Jag tror faktsikt jag kan behöva glasögon, för det är inte första gången det händer! :/
 
Min granne Fredrik " Ulf" och nga till ifrån klassen! (:

Jag är så fruktasvärt sotis på mina två brudar till grannar! Bara så där så ljuger ena kille att han inte kommer och så dyker han upp. Den andra ställer rosor på balkongen och sen hoppar fram och överraskar fast han inte skulle komma idag utan imorrn! Vadå gulligt! Tänk om de ändå kunde hända mig = /

Nix, nu sticker jag ut med Sandra på ballen, Det är massa nollor i huset, så värsta festen.. Får ut och kika på dom nya nollorna från SEKE! (: hihi

Tjing! (:


FUCK OFF!

FUCK YOU, FUCK OFF, FUUUUUUUUUUUUUUCK!!!!!!!!

Gamla bettan

Nu har jag typ städat kvar, ligger kvar lite saker på bordet men de är inte så jobbigt att ta bort
Sandra kom in och ville smaka på mina kända kanelbullar så jefla gott ;)
Sen tog vi oss en tur med Gamla Bettan. Ingen bil klår Bettan en silvrig 740 ;) het! haha
Tv nu, ciao! (:

Lyssna! (:
I throw all of your stuff away
I'm gonna clear you out of my head
I tear you out of my heart
And ignore all your messages
I tell everyone we are through
'Cause I'm so much better without you
But it's just another pretty lie
'Cause I break down
Every time you come around
O Oh O Oh

So how did you get here under my skin?
I swore that I'd never let you back in
Should have known better in trying to let you go
'Cause here we go go go again
Hard as I try I know I can't quit
Something about you
is so addictive
We're falling together
you'd think that by now I'd know
cause here we go go go again

You never know what you want
And you never say what you mean
But I start to go insane
Every time that you look at me
You only hear half of what I say
And you're always showing up too late
And I know that I should say goodbye
But it's no use
Can't be with or without you
O Oh O Oh

So how did you get hereunder my skin?
I swore that I'd never let you back in
Should have known better in trying to let you go
[ Demi Lovato Lyrics are found on www.songlyrics.com ]
Cause here we go go go again
Hard as I try I know I can't quit
Something about you is so addictive
We're falling together you'd think that by now I'd know
Cause here we go go go again
And again, and again, and again, and again, and again
I threw all of your stuff away
And I cleared you out of my head
And I tore you out of my heart
O oh o oh, o oh o oh

So how did you get here under my skin?
I swore that I'd never let you back in
Should have known better in trying to let you go
Cause here we go go go again
Hard as I try I know I can't quit
Something about you is so addictive
We're falling together you'd think that by now I'd know
Cause here we go go here we go again
Here we go again
Should have known better in trying to let you go
'Cause here we go go go again

Again (and again, and again)
Again (and again, and again)
And again
And again
And again
And again
And again
And again
And again
And again
And again

Städpatrullen!

jaaaaaaaaah! jag städar,. Hitills har jag dammsugit, diskat, plockat undan en massa kläder. Jag är inte klar än! Jag ska fortsätta plocka undan och så byta allt i sängen! (: Sen kommer de bli lovely i min lägenhet! Då tänder jag några ljus och ser på en film ikväll, Försöka vara utan datorn, Good luck säger jag!! Nä nu proppar jag i mig ipoden igen för att fortsätta städa till mitt dansande genom hela lägenheten! haha undra hur det ser ut egentligen! Hoppas på att sandra ska ut och röka snart, så jag kan komma ut och ta några djupa andetag i luften. Sandra du får smsa för jag hör inget! hihi..

Tyvärr så regnar det. Buhu! :(

Tijing ♥

Föreläsning!

TjingTjong,

Förrut var jag med Sandras föreläsning om typ Gruppens Dynamik om Uppsatser eller någon sånt  hette det, det var verkligen ointressant men de var obligatoriskt för bruden! mohaha. Men jag var snäll och följde med! (: Fast de hade varit roligare att följa med på en riktig föreläsning hon har om riktiga sjuksyster grejer, typ hur man ska göra och sånt! Får göra det en annan gång istället, så får hon följa med på våra lärar föreläsningar ;) hihi!

Nu ska jag städa och äta nå

Tjao

Ett leende kostar mindre än ett
elektriskt ljus och ändå
lyser det upp mer i
ett hem
<3

Min dag..

hello darlings!

Yes, jag kan bara säga att jag har de verkligen så skoj i skolan! Jag kunde inte hamna i bättre folk än dom jag umgås med, Jessica och Emelie! ja och så har vi Fredrik och Maria i våran studiegrupp. Skönt att vi fick de ordnat och att dom inte splittrade på oss. :) Samtidigt som de är intressant det lärarna går igenom med oss så är det ointressant, jag tappade lusten på gymnasietiden för Samhällskunskap. Då låg jag på Mvg enligt läraren men fall på de två sista momenten bara för jag hatar att diskutera och snacka om politik så jag fick G i betyg. Men vi får hoppas på att de kommer att förändra sig eftersom jag går samhälls inriktning! (:
Efter skolan och efter lite vila så åkte jag och Sandra på en utflyckt, vilket är hemligt! och sen mötte jag upp Jessica, Emelie och Peter som tittade på Dalas nollning! Dom verkade inte ha lika roligt som vi hade det ;) Sen åkte jessica och peter hem och så visade jag emelie henne vägen hem ;) samt så gick jag på en liten promenad. Helt skönt och behövligt. Det blir nog en längre promenad imorgon bitti med musik i öronen! Nice säger jag :)
Natti!


 Jag köpte mig en ny blomma på Ikea! Den andra dog i uddevalla :( men fan verkar vara krångel på att rotera bilden, men ääh, ni ser ju vad de e ju ! ;)


Jessica, Peter och Emelie (:Lovely sky! (:


Använd skydd!

Ett tips till alla där hemma som är aktiva!
Använd skydd ! ;)

Second day of school

Tjing tjong!

Skoldag nummer två och så är det exakt en vecka kvar tills jag fyller år! och så är de min namnsdag idag. Jag heter ju Mariella Louise Johansson och idag är det Louise dagen :) Nä nu måste jag klä på mig börjar ju kvart över 8, men vi har ju den akademiska kvarten  ^^,

Tjingeling (:

Rekomendation

jag rekommenderar :


Första dagen i skolan

Now we are back in school again! yeah dudes. Idag har de varit en kanon dag som blev väldigt väldigt lång.
På själva uppropet som tog 2 h för våran lärare att ropa upp oss och visa oss vad vi skall göra under detta läsåret! Det är ju så att vi studenter har ju jätte svårt med it's och hur man letar reda på fakta där, nänä han skulle gå igenom minsta lilla detalj. Vi skulle få göra en massa utflyckter, både här i karlstad och utanför sverige. Som till exempel den 8 sep ska vi till Ransäter, och i oktober skulle vi få åka till Stockholm och så på påsklovet nästa år skulle vi få åka till Polen! Några trevliga turer tycker jag. Hur jag som fattig student skulle få råd till detta, det vet jag inte! :/ Allt löser sig, Karma som jessica säger! ;) många roliga skratt har vi som alltid med varandra. men att bli klar i skolan idag klockan 17 var fanimej en mördar tid. Så ser dom flesta tiderna ut för mig framöver. 8.30 till ungefär 17. 00 I'm gonna die! ;)  noway. :) 

Tjing!  

Universitets tiden

Precis som jessica skriver i sin blogg att det bästa valet hon gjorde var att börja på universitet! Jag håller verkligen med henne! Alla dessa minnen vi har haft detta året är så otroliga, vi har gjort en massa saker som andra inte ens kan tänka sig. Alla små stunder har verkligen varit jätte speciella. man har fått träffa så många männsikor med olika personligheter. Man har framför allt växt som person. Nu e jag gladare än vad jag varit på jätte länge, dessa 5 dagarna har varit skit roliga, som att man nga timmar bara åker till Torsby och ser på fotboll, eller som bara idag när jag och jessica åkte ner till stan och kika lite och sen gick och fikade! Sånt har jag verkligen saknat. Eller som när jag och Sandra åker till Skutberget och bara leker lite granna! Eller bara att jag och Sofia som gick i samma klass på gymnasiet blir grannar! Helt otippat! :)  Nu fyller jag snart 20 år, 20 års minne har jag, nästan! Och många år är det kvar, framför allt 2,5 år kvar i Karlstad. Nu när man tänker så vill man att dessa åren ska gå saaakta.
Snart börjar skolan och jag ser faktiskt fram emot det. Så kände jag faktiskt inte inte när vi skulle börja i våras, men nu ni! :)

Seee you :)

Fönstershoppande

Så mycket skor man vill ha, pengar pengar, pengar!
Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! (:

Idag blev de fönster shoppande och fika tillsammans med jessica!
Vi kom på att båda kan inte ligga i var sin lägenhet och titta på tv.
Fy skäms liksom, då är det bättre att sociala, det är vi bra på ! :)


Sammanfattnig sommaren ...

Sammanfattnig sommaren 2009!

gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? - Nja, kan inte påstå det
dog någon som stod dig nära? - Nej, tur för det
vilka länder besökte du? -  Ellös hallå eller :P
är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? - Ja, mer sol skulle det vart!
vilket/vilka datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas? inget, jobba bara
största misstaget? - Skulle tagit ledigt o chillat mer från jobbet
har du varit sjuk eller skadat dig? - Nej klarat mig :D
bästa köpet? - Ingen aning :P
vad spenderade du mest pengar på? - Maaat
gjorde någonting dig riktigt glad? - Ja, alla vänner och Syrran o sanna! :)
vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? - Ayo Technology, .
var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? - Denna sommaren har varit upp o ner! Har varit jätte ledsen men så har jag varit glad oxå! :)
vad önskar du att du gjort mer den här sommaren? - Varit mer ledig
hur tillbringade du midsommarafton? - Syster
favoritprogram på tv? - Har knappt sett på tv i år! Om jag har tittat på tv så har de varit film ;)
bästa boken du läste i sommar? - Gömda! :)
största musikaliska upptäckten: - Inte en blekaste :P
något du önskade och fick? -  Vet ej :)
något du önskade dig men inte fick? - Näe
vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? - haha, kommer inte ihåg :D
finns det något som skulle gjort din sommar bättre? - ja!
hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009? - Shoooorts :)
vad fick dig att må bra? - Att få vara med de jag älskar, och göra det som är kul :)
vem saknade du? - Många! Som inte bor här omkring.
de bästa nya människorna du träffade? - hm, lärde jag känna någon ny :O

sommarens hetaste? - dom dagarna de var sol!
sommarens största kärlek?
-  --
sommarens besvikelse? - Mkt!
sommarens bästa - Allt, verkligen allt!
sommarens sötaste? - hahahaha...jag ?


är vaken fortfarande

Ja jag är vaken fortfarande! Imorgon börjar skolan och det är 9 dagar kvar tills jag fyller 20 år! :) Woho jag längtar skall ni veta! jag ligger och ser på "den gröna milen" och den är jätte bra! Den är jätte sorglig men ändå lite konstig. Dom där gubbarna som jobbar där utnyttjar den där stora svarta killen! Usch, han vill ju bara väl! Se filmen, nä usch nu måste jag snart sova för jag har ont i ögonen och dom känner sig väldigt ansträngda för dom koncentererar sig på datan samt på tv! :)

Natti !


Utflyckt till torsby idag:)

HEJ!

Idag har dagen bara flugit iväg och jag har haft så roligt och och skojigt tillsammans med Jessica och Emelie. Vi åkte iväg 10 mil enda till Torsby för att titta på när Kristinehamn skulle spela match mot Torsby. Fotboll snackar jag om då! K-hamn  gjorde tidigt 1-0 målet men senare gjorde Torsby fler mål gång på gång. Till sist vann Torsby med 6-1. Riktigt dålig match måste jag säga men riktigt trevligt sällskap! :) Papparazzi mella fotat the backseat! (:Emelie, The driver (:Många racka vägar och skog var det vi såg mest av.Under matchen fotas dom utan att dom ens märker, hihiKristinehamn - TorsbyEn sömning peter på väg hem! :P


Kanelbullar

Hej hej! :)

Igår blev de en underbar go promenad på 50 min med jenny och sofia på morgonen. En perfekt start på dagen måste jag säga. Sedan blev det bergvik tillsammans med sofia och handla lite go mat så man har det hemma (: Därefter kom jessica till mig och vi gjorde kanelbullar, eller rättare jag bakade bullar och hon tittade på. Men alltid skoj att göra de när man har sällskap. Massa snacka om allt möjligt blev det tills vi gick vidare till Emelie och vi kika in i hennes nya lägenhet! Jätte fin måste jag säga (:

Idag är det fruktansvärt regn och pisseblöt var jag när jag kom tillbaka från skolan, men äsch (: Ikväll ska jag följa med Sofia och jenny o jenny till någon josefin, ah de ska bli skoj och träffa lite nytt folk :)

Ciao


Rihanna - Questing ExistingLyssna den är verkligen bra!

All by my self

Hej!

Nu är allt som vanligt i kronan. Sofia är på fest och Sandra är inne hos sig och gosar med sin kille ;) FUSK! :P
Jag sitter här vid datan och tittar på friidrotts VM. En tysk har precis vunnit i Diskus och springer runt och runt och är jätte glad.  Jag har fakiskt nyss diskat och handlat bröd och annat liknande till frukost imorgonen. Kan ju vara ganska bra faktiskt! Det känns att man bor ensam nu igen och att man får ta och diska hela tiden. Efter varje måltid så blir de alltid någon disk. Det är sjukt hur mycket det kan bli efter en enda människa?! Dammsög gjorde jag i söndags innan jag åkte till uddevalla igen. Men jag har inte plockat ur min väska än, de ligger på golvet i hallen, men de fixar jag imorrn! Jag bad söta sandra förrut att vi kunde åka och handla mat imorrn, jag har ju inget hemma. Idag gjorde jag faktiskt en av mina favorit rätter. Kragsta gulasch som kommer från en affär i vallentuna, mums! :)
Det syns att de snart är dags för skolan igen, för man ser folk utanför som bär in en massa väskor. Jag är mest nyfiken vem de är som har flyttat in här brevid mig. haha!


Once upon a time

jag har så mycket att berätta. I lördags var jag då i Fjällbacka hos Antonia. Min före detta granne från bygden Vallentuna som ligger utanför Stockholm city! Vädret var inte på våran sida eftersom det bare regnade och regnade. Jag och Antonia åkte till Grebbestad en sväng för att komma undan stugan eftersom de skulle ha middag för 15 personer på kvällen. Vi tog en massa tönt foton i renget och var inne i sportshopen. Där mötte vi Vickan som arbetade och stod i. Duktigt! jag fann mig ett par snygga shorts som jag älskar. Gröna i olika färger och blommor på! :) Kvällen blev lång, och jag hade jätte skoj med dom övriga gästerna.. Galningar på äldre åldrar! :P

 

söndagen åkte jag tidigt hyfsat tidigt till Karlstad för att lämna tv och kläder och lite övriga saker som jag hade tagit hem och köpt nytt. Massa saker var det så jag fick ta hjälp av Sandra när jag kom hit, annars hade jag nog fått sprungit upp och ner i flera omgångar usch! men jag och sandra åkte till bergvik och åt lite gott på Starbucks och sen åkte vi hem igen. jag bestämde mig då för att sova över i karlstad, Ni ska veta hur gott de var att sova i sin egna säng! underbart! saknat mina kuddar :) Men de blev VM kväll och film med min nya tv och tillsammans med sandra:) Känndes som vanligt, att man aldrig har lämnat karlstad liksom.Sen åkte jag klockan 10 på morgonen eftersom bettan skulle komma klockan 14 till mig. Så under dom här dagarna har vi varit och solat vid Mollön samt varit på stan och tagit flera promenader. Igår kväll hade jag feber frossa och låg och skakade i 2h. de var riktigt fruktansvärt. har aldrig varit med om något liknande. Men idag var de bättre.

Åkte tillbaka till karlstad idag. Tog 12 tåget hemifrån och var framme i Karlstad klockan 14. Sandra och hennes kille hämtade upp mig vilket var jätte snällt! Nu har jag lagat mat, (kragsta gulasch, mumma) och bara tagit det lugnt. Ska plocka upp min väska och sen vila tror jag. Jag e så trött så jag tror jag dör. Jobbigt igår o skaka och så idag så somnade jag nästan på tåget. Fruktasnvärt!

Ciao!

Kd

Hejsan, nu sitter jag här hemma hos sandra. Lånar hennes dator lite, för att min dator är kvar  uddevalla. Jag sover över här i natt.. Kände inte riktigt för att köra tllbaka samma dag, plus de ska bli lite mys ikväll :) ska inviga min nya tv med en film :)

Cao.. 

Karlstad city life

Hej hej, nu åker jag till karlstad :) lägger in bilder o sånt från fjällbacka ikväll :) CIAO :D

Fjällbacka

Jag är så glad, denna helgen kommer gå så snabbt, men de gör verkligen inget!! Jag har räknat ut att jag kommer köra 48,8 mil på två dagar. Det är visserligen inte så jätte mycket, men wtf, Idag skall jag i alla fall få träffa antonia. Det ska bli jätte roligt för henne har jag inte sett på 1,5 år om inte mer. Vi var grannar i Vallentuna som ligger norr om Stockholm. Vi skall i alla fall äta lunch och middag vad jag vet. Men de ska bli skönt att få komma ut på kusten :) riktigt trevligt.. Men dagen får inte bli för lång, jag skall upp tidigt imorgon också :) JAG LÄNGTAR ♥


Ny frisyr...

Jag har glömt att tala om att jag har klippt mig (:
Ja, längden är rätt lång, men har klippt av de en bit endå
luggen e mkt kortare, o sné.
har tunnat ut det väääldigt mycket.. :) känns jätte bra
väldigt lockig nu är jag ..
Väntar på att min syster skall komma. Saknat henne :)
Sandra är tillbaka i kd nu oxå. I the crown t.o.m
haha, lyckades stänga ute sig på brandtrappan xD
du e la för rar du! :P

Ciao


Grattis Syster

Yeah, sista dagen på jobbet imorgon. Woho. Känner att jag jobbat på riktigt ordentligen denna sommaren.. Förra sommaren blev de visserligen lite mer jobb, men i år har jag tagit de lugnt samtidigt som jag har jobbat mycket. Imorgon jobbar jag 7-16.15. Hoppas syster kommer hem imorgon, då ska jag åka dit o mysa.. Saknat henne har jag :) Hon fyller år idag! GRATTIS ♥

På lördag blir nog Fjällbacka för att träffa min gamla barndoms kompis Antonia :D Long time noo seee.. :/ men nu :) hihi ska vi försöka..

Aja, nu ska jag titta klart på Harry Potter :)

Ciao

 

Promenad och Kenny Begins..

Först och främst tänkte jag ta och berätta vad jag gjorde igår, ärligt talat så minns jag inte vad jag gjorde på dagen.
Men jag minns att jag var ute och gick med min barndoms granne Alexander. Det var jätte trevligt. De började med att vi satt och gungade vid stora lekplatsen. Senare gick vi en promenad till Sandersdal skolan. Pratade en massa minnen och om vilka vi lekte med då och vad som har hänt med dom nu. Klockan 23 bar de av hemåt eftersom jag skulle upp tidigt och jobba. Fler såna här promenader måste det bli! :)

Idag har varit en sån där dag som har rullat på. Jag har knappt hunnit få sitta stilla länge förän jag gjort nästa sak. Idag jobbade jag mellan klockan 7 och 16.15. Efter de åkte jag hem direkt och åt. Någon timma senare åkte jag och mamma till Sunningen och hälsade på min kusin Robert och Ann-Sofie lr vad hon hette. Jätte trevligt.. Han håller på och renoverar en gammal stuga han köpt.. Så småningen om ska han riva huset och bygga nytt.. Den har en fin utsikt över havet och över Uddevalla bron.! Bra köp kusin vitamin tycker jag (:

Senare blev det film tajm med Jonteponte, det blev Kenny Begins. haha. så kass film, de enda som var bra i filmen var själva kenny. Inte dom övriga skådespelarna. Efter den var klar, började vi se på Twiligt eftersom herrn inte hade sett den. Men den filmen jag hade på datan dög inte åt herrn, :P haha.. Inte lätt att vara solbränd på nästan heller.. mohaha.. Jag måste vara världens retsticka :D Imorgon är det dags för jobb igen, och så måste jag packa och städa.. oj redan torsdag imorgon, vad sjukt..

 

Nighty


....

Mycket ilska och aggressioner har kommit ut det senaste i mitt liv. Många tårar har fallit ner från min kind. Men nu lär det inte komma några fler på ett tag. Idag är det tisdag och jag har varit ledig från jobbet. Jag har endast 3 arbetsdagar kvar och det är så skönt. Snart ska jag väl ta och packa mina grejer eftersom vad jag förstod på mamma så skall dom köra upp mina grejer till helgen. Men jag åker upp den 19 till Karlstad. Skall bli skoj att åter se staden man bor i igen. När jag var med carro idag snackade hon om en lampa jag hade, jag bara what? Jag minns knappt vad jag har i min lägenhet. Tänk att det är 2,5 månad sen jag var i den liksom. Den är saknad!

Jag har tänkt lite på hur jag ska göra när jag fyller år. Jag fyller liksom 20 år ?! Eftersom jag fyller på en tisdag, så tycker jag inte de ska bli något speciellt liksom, men till helgen där, hoppas jag på att festa i alla fall. Gud, de skulle vara skit skoj att sticka till vårt party ställe!! :) woho.. Jag har redan fått en födelsedags present av mor och far. En tv, vilket kommer bli underbart :)

Vad som måste göras innan jag åker tillbaka:
skaffa akut tid hos tandläkarn,
städa o packa,
få besök av bettispaghetti,
äta middag hos barret
o äta middag hos familjen Boquist.
FUCK OFF!

Jag längtar till karlstad. Jag får klara mig själv och vara utan er för ett tag. Kommer nog dröja innan jag kommer hem till västkusten skall ni se. Och de är erat fel!

Jag har varit så jävla glad de senaste dagarna. Även fast jag har haft de skit jobbigt idag på jobbet och jobbat för 2 personer så var jag endå på bra humör! Jag jobbade med en härlig person och vi kunde skoja och tänka på det positiva istället. Men när jag hörde att du var grinig ville jag inte komma hem. Men jag verkar vara den enda som kan säga emot dig. Det som hände idag, lovar jag att jag aldrig kommer glömma. Och jag ska lova dig att jag kommer påminna dig varje sekund för det var oacceptaberlt. Dock trodde jag inte du skulle göra så mot mig. Nu har jag all rätt att säga att jag HATAR dig!

Pusshejsvårtokommapångtsomrinmmarpåhej

Efter regn kommer solen

Heeej!

Idag har jag jobbat och dagen har rullat på, förmiddagen var jag väldigt trött och hade världens huvudvärk! Gick och kisade hela tiden för de gjorde så ont. Men efter maten gick de över och  jobbet fortsatte. Måste säga att så många steg som jag har gått idag på jobbet, har jag aldrig gjort tidigare. Väldigt skönt att ha stegräknare i mobilen, men man blir väldigt beroende av att ha mobilen med sig överallt för att stegen skall räknas.

Efter jobbet mötte jag upp syster och vi åkte hem till mig för att se på en film; I skuggan av Värmen heter den. Den är verklighets baserad och finns på bok skriven av Lotta Thell. Min syster säger att boken är fruktasvärt bra, men sedan tyckte vi att filmen var sådär. Men den var verkligen nyttig att se. Den handlar om en kvinna som arbetar som väktare i centrala stockholm. Hon träffar sin blivande pojkvän genom jobbet och hon drogar tungt! Hon får en tuff period och ett tufft att komma tillbaka till det verkliga livet att bli ren. Vi får följa hennes dramatiska upplevelser. Värt att se!

Efter det så gick jag ut på gatan för att kika om det händer något käckt. Glassbilen kom och vi gick och köpte glass. Jag fick en låda med TrolleriMix och mamma köpte en påse knattar för det är typ den enda glassen hon gillar. Men det blev fanns ett litet problem. Förra gången hon köpte en sådan låda så var inte glassen bra. Till och med jag rörde inte glassen och jag brukar äta upp glassen på bara några få dagar. Men den första lådan dom fick var inte bra. Mammas glass var hel och fin, men när pappa öppnade sin så var den trasig och isig. Precis som den föregående gången vi köpte glass. Men pappa fick tag i glassbilen igen och vi fick reklamera tillbaka glassen och fick en ny låda. Denna gången var glassarna tydligen hela, så det var bra! :)

Jag känner så för att klippa mig. Så här starkt var de längesen jag kände att jag vill verkligen klippa mig, för jag vet inte vad jag ska göra med håret, och det börjar bli tugnt! Det skulle vara skönt att få klippa av de en bit och få tunna ut det lite, och sen färga bort hårväxten. Det är inte vackert inte!

Idag har de varit varmt. Varför skall värmen komma när man jobbar mycket för? Syrran sade igår " om de blir fint väder imorrn åker jag till stranden" sikken tur hon är! Jag smsade och hörde vad hon gjorde, hon låg på landbadet. USCH. jag vill åxå ligga i solen och steka lite och få bada, även fast de e kallt. Gött att bara få svalka sig när det är så här varmt liksom. Men om de är fint väder på fredag, då vet ni vart ni finner mig. I solen på en strand och steker :)

Puss o godnatt.Fann en bild från balen - 08 :)

Tv

Wohoooooooooooo, jag är ju så glad!!! Jag har gått o tänkt hela dagen på att pappa har sagt att jag skulle få en tv innan jag åker till karlstad, så idag när jag kom hem, frågade jag mamma när jag skulle få en? hon sa bara jag vet inte. Och jag trodde henne.!! tills jag gick upp till mitt rum så ser jag en låda med en tv inuti. Jag är glado :)

En sån här (:


Dagens vill ha!Mamma Sandra säger nej till den till vänster!
Den till höger blir nog inom den närmaste månaden :)

29 dagar kvar till min Födelsedag


Planering

Snor planeringen av Sandra (: hihi

Idag: Ska se vad mamma och pappa har köpt t mig ^^ o så ska jag åka till syrran o slingra hennes hår ikväll (:
Imorgon: Jobba kl 7 - 16.15
Onsdag: Jobba kl 7.16.15
Torsdag: Jobba kl 14.30 - 22.00
Fredag: Ledig
Lördag: Jobba kl 7 - 16.15
Söndag: Jobba kl 7 - 16.15
Måndag: Jobba kl 16.00 - 22.00
Tisdag: Ledig
Onsdag: Jobba kl 7 - 16.15
Torsdag: Jobba kl 7-12.30
Fredag: 7 -16.15

Sen
: Ledig samt att bettan kommer troligtvis den 17. Syster fyller den 13 augusti (:
Sen: Tillbaka till Karlstad den 19 augusti (:

Nu kommer mor och far inom en timma, dom kommer med maaaaaaaaaaaaaaaaat till mig :D hihi

Sommaren var är du?

Jag längar tills jag får ligga på stranden, sola och bada.
Kommer bli hemskt när mamma och pappa kommer.
Dom kommer vara lika svarta som folket i Nigeria.
Kommer synas att de inte varit någon SOL i Sverige.
Det hade varit roligt att vara i Los Boliches nu. Nu är
ju skåningarna där oxå och de hade vari skoj att
få festat med Gustaf och hans Syskon (:
Att få äta på Kinesen och träffa alla man lärt känna
där under alla dessa åren vi har varit där nere!
Usch, Vi får hoppas att de blir sol i Augusti, men
man skall väll inte hoppas för mycket. Nu kommer
dom om 2 h ungefär. Skall vli skoj att se dem, men
samtidigt har de varit så fruktansvärt skönt att få
varit ensam hemma. Fast denna veckan har varit lite jobbigt
eftersom man inte haft så mycket pengar! men men.
Nu kurra magen, och jag ska ta mig en macka och sätta
och drömma mig bort till stranden.
Fick reda på att bettan ville komma hit den 17 augusti
oxå, och att hon vill följa med upp till karlstad sedan.
Hade varit jätte roligt. Vi får se (:dreams what we are made for

vill bara säga vad jag har sovit gott i natt!
Längesen jag sov så här många timmar på natten.
Svårt att somna var det först men halv 12 så dejta jag John Blund.
och jag vaknade upp klockan 8.15 första gången och sen vid 10.
Jag önskar att mina 2 drömmar jag minns skulle vara sanna.

Den första var det en kille som fick flytta hem till oss. Han hette Oliver
För han fick inte bo hemma hos sig längre. Han var lika gammal som mig.
Under första året höll han sig inne på sitt rum rätt mycket och jag
pratade aldrig med honom. Men efter ett år kom han in på mitt rum
och satte sig i min säng, bredvid mig när jag tittade på tv. Han började
prata och jag lyssnade fast han kanske trodde att jag såg på tv. Jag lyssnade
på hans problem och att han var ledsen. han satt säkert i en timma och pratade. 
Jag blev rörd och fick tårar i ögonen. Han ångrar sig så att han inte 
fått bättre kontakt med min familj heller men han hade inte velat 
acceptera att han hade en sådan problematisk situation med sin
egen, att han inte fick bo hemma hos dem. Jag kramade om honom
för att visa att jag brydde mig och att  jag fanns där för honom. Vi
kom varandra väldigt nära och vi finns som stöd oavsett vad det en gällde.
Han blev min bästa vän i vått och tort och känslorna blev starkare
mellan oss.
Svårt att förklara hur känslorna var mellan oss, men de var stark.
Kändes som att de var verkligt,.

Min andra dröm handlar om att jag, syster, Oliver, Oskar, Nisse och en som heter Göran
åkte på festival. Eller inte festival var de kanske inte men de var en camping
där det fanns många ungdommar som skulle festa. Det var jätte roligt och det började
med att vi tog bilen + husvagnen till en camping, ställde den och gick in i husvagnen
och öppnade varsin cider resp, öl. Vi skulle stå vid ett ställe det var ganska lugnt, men
eftersom syrran kände några snubbar som hon brukade träffa varje år på campingen
skulle vi gå bort till dem och festa. Det var skit skoj eftersom så mycket folk hade samlats
vid deras husvagn. Sen var klockan 10 och jag vaknade.


Två riktigt roliga drömmar att drömma, kändes verkliga när jag vaknade :D
 Idag skall jag åka till min bror vid Örns Camping igen tsm med syster
och Sanna. Jag är lite orolig för att de skall finnas folk där som jag
inte vill träffa men vad som än sker finns det väl en mening med.
Får tänka så, men de ska bli en rolig kväll, innehållande god mat och
god dricka hoppas jag. Min lediga helg nu oxå. Skall
gå och göra i ordning salladen till ikväll och så skall jag plocka upp lite
här hemma eftersom mamma och pappa kommer på Måndag. BAJS :(
Varit jätte skönt att fått varit ensam! Saknar min lght så jag får göra vad jag vill! :)
hihi.  Bye <3
RSS 2.0