Pff, vilken dag!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Elisabeths dag idag.
Idag fyller min Bettan 20 år! woho.. alla börjar bli så stora.. (:

Nu är jag nyss hemkommen från bion här i uddevalla.
 har varit och sett på Sommaren med göran med
min syster och Sanna. Filmen var bra, men inte så jätte
bra som jag har fått för mig att den skulle vara men..
3 av 5 solar får den av mig. Sen skulle ni ha sett snyggingen
som satt bredvid mig. Snyggaste killen ever. Han var stor och
tjock, luktade rök, såg ut som han hade levt i skogen i 50 år
, gick med
en stickad kofta som såg ut att den var gjord för 50 år sen den med..

Hostade och harklade sig och usch, det var väldigt äckligt! Tror min syster
blev lite småförtjust i honom faktiskt! Kände mig elak när man inte kunde sluta
skratta men alla titta på honom och rulla med ögonen o skratta lite.
Det finns sånna människor med! :P

Sen åkte vi och köpte mat som vi skall ha med till min bror imorgon!
Det ska bli skoj att träffa honom igen och att vi får tillbaka kontakten jag och han.
Eller tillbaka, vi har aldrig haft en kontakt men att vi får en kontakt han och jag.
Sanna kommer kunna leka med Linnea och Rasmus medans vi tjötar och
dricker lite kanske (: hihi.

Min oturs dag idag! Varje gång det är den 31 juli händer något dåligt mig.
Förra året var de krocken och i år var de väl att jag kom försent till jobbet
usch,..

NU ska jag lägga mig i sängen, ha en bra helg!

Pyss


Systrar till döden

Min syster har hjälpt mig nu med något så underbart. Min ångest har släppt till en visst del men mag ontet finns kvar och börjar hoppas på att se det bättre nu. Förhoppningsvis börjar jag se de på ljusa sida och att de hon hjälpte mig kommer att bli riktgt bra! Hon är en riktig pärla min stora syster. Tur jag är som har henne och hon ställer upp i vått och tort. Hoppas jag kan sova bättre på nätterna, nu skall jag bara få ett svar från gubben så skickar jag in det! Längtar tills det är över. Älskar dig syster (L)



Dagens

TILLSTÅND: Har nog inte riktigt vaknat än, klockan är ju strax innan 06.00 bara
MIDDAG: Får bli egen hamburgare skulle jag tro
VÄDER: Varmt men molnigt säkert
DRYCK: Kaffe vatten ?
LÄNGTAN: Efter vänner
SÄMSTA: Fattig
BESÖK: Sooooova skall jag göra efter jobbet!
TV: Film!
PRESTATION: Jobb
BÄSTA: har kvällen att ta igen (:
KVÄLLSPLAN: Ligga i soffan framför TV!
MORGONDAGEN: Jobba och dagen ser likadan ut!

ett tips bara

'   glöm människorna från ditt förflutna för det finns en
anledning till varför de inte är med och bygger din framtid..


Mycket snack, o lite verkstad

Det har varit en omtumlande helg. Mycket har hänt men jag är fortfarande densamma, trror jag, fast med mycket fler tankar en innan. Behöver sätta ihop alla pusselbitar och bestämma hur de skall se ut!

Men i alla fall, igår efter jobbet så åkte jag ner till fjord festivalen för att träffa syrran och lite folk. Riktigt roligt var det och en rolig syster hade man som var på snurren. hihi. Vi var på dans golvet och så tog vi kort på systrarna graf. haha.. xD
Sedan åkte våra kära vänner hem, men vi hittade snabbt vår bror Martin som vi satt med resten av kvällen inne i öltältet med. Pratade om allt möjligt och skoj att kunna umgås lite med honom faktiskt! Jag gick runt och träffade lite folk jag kände också. Trodde jag inte kände en ända men de visade sig iaf att de var någon mer än vad jag trodde.. :)
Senare träffade vi några andra kompisar till oss, som vi umgicks med. haha. Säger bara att de tar inte 8 minuter att gå från Pingvin in till Kampenhof xD Men iaf, det blev en rolig kväll trotts allt. Träffa massor med folk på stan som man bestämde att man skulle ses med, men vi får se hur de blir med det. Mycket snack och lite verkstad är det med fulla människor ;)

När jag väl kom hem och hade lagt mig på kudden kunde jag inte sova. Blev frustrerad på mig själv och jag somnade nog inte förän vid halv 5 snåret tror jag. Mycket jobbigt säger jag bara. Sedan imorse blir jag väckt av en massa sms, ännu mer frustrerande! haha.. klockan 2 idag, sticker jag till jobbet. behöver snacka lite med syrran om gårdagen med.. Mycket i tankarna nu som sagt!

24 dagar kvar till Karlstad
4o dagar kvar tills 20 år
131 dagar kvar tills thailand (:




Syster, tom och jag


Syster krille och nisse



Bror Martin o jag


Jag har inte allt, men jag har mycket!

Jag har haft en superduper dag i mina ögon. Men jag börjar vid natten. Vid midnatt, natten till idag, bjöd jag min syster hem till mig för att äta lite chokladpudding. Varken hon eller jag hade något och göra, så varför inte slå samman? Vi drack te och o käka pudding och såg på Surfer dude. En surfar film som handlar o steven som knarkar och ska vara med reality show. Mysko film, men jag gick och la mig klockan halv 2 och syster klockan 2 för då var tydligen filmen slut!


Jag vaknade upp med att telefonen ringer och det är en arbetskollega som ringer och frågar om jag kommer till jobbet i helgen. Det ska jag ju göra, gulligt att hon tänker på mig! Senare åt jag och syster frukost och satt i soffan och prata. Jag började göra mig i ordning lite smått för att åka till min bror som campade vid örnscamping i Örns kommun, utanför Bohus-Malmön!


Klockan 13.00 åker jag här ifrån lite nervöst för vad jag skulle vänta mig. Johan, som han heter, hade varnat att våran syster ligger vid campingen och även hans mamma. Men jag har sagt till honom att jag är där för att träffa honom och hans familj! Johan hade räknat ut att han har träffat mig ungefär 10 gånger. Inte mycket för att vara syskon eller vad säger ni läsare?  Men jag har räknat Johan som min bror även fast vi inte har haft någon kontakt men de e bara för han har varit jätte snäll mot mig dom gångerna jag har träffat honom! Men nu ska jag berätta om dagen J


Jag hittar dit utan problem, var väldigt lätt att hitta dit. Man svängde nästan efter man åkt förbi Nordens Ark. Johan kramar om mig och säger att de e väldigt roligt att jag kommer. Mia kommer dit och kramar om mig och säger att de var väldigt längesedan vi såg. Hon såg precis ut som hon gjorde för flera år sedan. Inte förändrats något och de har inte johan heller. Jag träffar hans barn, Linnea och Rasmus. Rasmus var en liten båkstake men en rolig prick en.. Kunde inte sitta stilla. Hihi. Linnea var lik mig. Läskigt likt mig kan jag säga nu i efter hand. Men nästan direkt när jag kom dit så gick vi ner till vattnet för att barnen skulle bada. Vi träffade även Lisa. Det är min "syster Susannes" dotter. Hon var jätte trevlig och söt. 13 år var hon och nyfiken och pratade med mig. Det tyckte jag var jätte skoj för jag visste inte ens att hon existerade. Men i alla fall., jag fick pratat väldigt mycket med Johan, om sådan jag ville höra, sånt jag inte ville höra och så är jag på god väg och lära känna honom. Det tycker jag är väldigt roligt. När vi skulle tillbaka till husvagnen träffade jag Susanne. Pratade lite lätt med henne, men hon sa att hon skulle komma förbi lite senare och prata. Hon hade nyss tagit motorcykel körkort så hon och hennes man skulle ut och åka lite. Väldigt mysig var de när vi skulle äta, för vi åt med Johans bästa vän och hans två barn, Ida och Max. Max var en busig liten sak som inte kunde sitta stilla och Ida var verkligen tvärtemot! Men efter middagen satte vi oss nere vid deras husvagn igen och prata bara. Jag busade lite med Rasmus och pratade lite med Linnea. Känns som att jag fick bra kontakt med dem (: efter kaffet och glassen åkte jag hem vid 19 tiden. Mycket är i tankarna, och jag måste smällta dagen. Jag ska troligtvis träffa dem igen nästa helg för då är jag ledig! Då ska min syster Therese vara med också!


Senare på kvällen när jag varit hemma så åkte jag och syster ner till fjorden för att kolla läget. Mycket utlänningar och små skitungar på staden. Jag kände mig verkligen gammal måste jag säga och jag ska bara fylla 20 år. Syrran drack lite bärs och vi såg en kille spy. Jag fick kräkningar. Jag kände verkligen inte en ända på staden, verkligen ovanligt. Syrran hälsa på allt och alla.. skoj! (:


Träffade Johan H och Tina sen på kvällen, mys! (:


Nä nu ska jag sova, en ny dag imorgon med jobb som startar klockan 14.30 men jag får  träffa caroline iaf (: skoj skoj..


Natti puss :)

Kommer lite bilder här med om nu är nyfikna! :)


Broder Johan!


Rasmus och deras hund (: pussgaalen hund :D



Mia gör sig till på bilden och deras dotter Linnea med hunden :)


Bohus-Malmön

Sticker till Bohus-Malmön nu, skall träffa min bror (:  Skall bli riktigt roligt att träffa han, barnen och mia! Vi skulle tydligen grilla och lite så. Mums säger jag bara!  Kan skriva lite mer ikväll och kanske uppdatera med lite bilder så får ni se hur min bror ser ut ;)

Puzz hej

Fjordfestivalen

Nu har vi festiva i stan, o första groggen är nere ;) snart ska jag bli upphämtad av Nathalie o så sticker vi ner te ngn lägenhet vid stationen... Till någon som hette Pelle.. Ah de blir skoj de (:  2 swansea babes on runway! ;) hii

Mina allra innersta tankar

Hej!


Ja, nu tänkte jag berätta något som jag har varit i mitt huvud hela dagen. Detta är det som har sårat mig mest genom hela livet.


Hela mitt liv har jag funderat varför alla har så många småsyskon eller stora syskon dom umgås med. När jag var liten så följde storasyskonen med mina kompisar hem, höll dem i handen och gick med ryggsäcken på ryggen. För mig har det alltid varit så att mamma har hämtat mig eller att jag har fått cyklat hem själv. Mina kompisars liv har kretsat runt deras syskon. Mina syskon har inte velat veta av mig på grund av tjaffs mellan dem och mina föräldrar. Oftast har det berott på att mina syskon inte har gillat min förälders val av partner. Det vill säga att ett syskon på pappas sida inte gillat mamma och tvärtom eller så beror det på fel val mina föräldrar har gjort och det har blivit bråk. Hur som helst. Jag har kommit i klämmen. Mina syskon är så pass mycket äldre än mig så jag har aldrig kunnat "leka" med dem när jag var liten. Mina syskon hade redan egna familjer och barn. Jag tycker själv att jag har gått miste om den tiden. Jag ogillar inte att jag har så "gamla" syskon men jag har ändå saknat en jämn gammal. Jag är värsta sladdisen som finns.


Det skiljer nästan 20 år mellan mig och min äldsta syster på mammas sida. Min bror på mammas sida vet jag inte hur gammal han är, det ända jag vet om honom är hans namn och att han har två döttrar. Min yngsta syster på mammas sida är min bästa vän. Hon är dock 12 år äldre än mig, men hon är 20 år i sinnet! Hon är en underbar liten flickan som jag nästan kan se som min lillasyster. Hon är ovärderlig för mig. Mina syskon på pappas sida vet jag inget om, min äldsta syster där vet jag vad hon heter i för o efternamn och min äldsta bror vet jag vad han heter i för o efternamn. Sen vet jag inget mer. Jag har aldrig träffat dessa människor. Min yngsta bror på pappas sida har jag tagit kontakt med nu. Jag ska åka och träffa honom och hans familj på fredag där han campar utanför Bohus-malmön. Jag längtar!


Jag pratade med min bror idag i telefonen och de kändes så himla roligt. Jag riktigt rös när han sa att det var självklart att han ville träffa mig! Men de fanns två komplikationer han ville varna mig för. Det första var att hans mamma och hennes man bodde lite längre bort på campingen och "vår" syster campade 60 meter ifrån honom. När han sa detta fick jag en ordenlig chock, men jag sade till honom, att jag skiter i dem! Jag är där för att träffa dig, mia och barnen. Någon syster har jag inte och om hon vill hälsa på mig så får hon det, men syskon blod har vi däremot inte! Han jag ska träffa är min bror och han har ställt upp för mig som ingen annan tidigare har gjort! Att när en kille snackade skit om mig och mina föräldrar ställde han verkligen upp och sa du snackar inte skit om den mannen. Den mannen är faktiskt min pappa och hans fru. Deras dotter är min lillasyster och du skärper dig genast. När han sa detta så leta jag upp hans nummer på eniro och smsade honom. Och han sa till mig i telefonen att han blev jätte glad att jag gjorde det. Jag vill verkligen ha kontakt med honom för han är den ända som verkligen har sagt orden att jag är hans lillasyster. Och att de kommer från den sidan av släkten gör mig varm. Storebrosan sa i telefonen också att jag har en tvilling där. Jag tänkte bara "vad snackar han om"? Då ser tydligen hans dotter ut som mig när jag var i den åldern. Jag tänkte bara "gud vad roligt".


Jag minns en annan gång. Det var kalas uppe hos min storasyster på Kappele. Vi skulle gå och vi var några som stod och pratade om min storebror M. För första gången kunde jag visa för dem att jag är ledsen att jag inte har någon kontakt med honom, jag grät. Det tror jag inte ens han vet om själv. Eller jag vet inte, jag känner honom inte. Jag kan säga att jag känner 1 av 6 syskon, snart 2.


Det kanske är dumt att jag skriver så här om mina syskon men de är så jag känner och jag vill bara att de ska komma ut! Ni har fått mig att gråta många nätter och just nu sitter jag med tårarna i ögonen. Hoppas ni förstår mig i alla fall. Jag satt i bilen i morse och tänkte hur mina syskon känner. Om dom kan känna någon ångest över att dom inte känner mig? Undra liksom hur dom tänker om mig? Det kan bara dom svara på.  Texten kan vara ganska rörig men jag hoppas ni kan förstå den ändå. Tack om ni orkade läsa ända hit i alla fall. Detta är mitt hemliga jag. Det jag inte berättat för någon och äntligen kommit ut med.


Jag älskar mina föräldrar, ni kanske inte gör det. Jag bryr mig inte ett skit om erat groll. Men jag älskar dem och de har gjort allt för mig!


Puss



Proppmätt!

Jesus säger jag bara. Om jag hade haft jeans på mig nu hade jag lätt knäppt upp dem för jag är propppmätt :)
Jag lagade precis mat till mig, det blev hamburgare o sallad o allt sånt som ska vara i. Det var jätte gott, men väldigt mätt blev jag (: Så nu klarar jag mig förhoppningsvis till morgondagen, eller nästan i alla fall. (:

Jag och syster är föräldralediga denna veckan. Våra  föräldrar är i spanien och Sanna är hos sin pappa. Här ska de firas med massa alkohol :D hihi
Snart, ska mätta magen lite till, sen ska jag tvätta bilen :) hihi

Puss


Strandpromenaden

Söndag kväll åkte jag ner till strandpromenanden med Sandra Lindberg. Det var mycket trevligt och man fick pratat en hel del. En del som man inte har pratat om andra. Kunna dela med sig en del av sitt liv med en till som har upplevt samma saker. Det var allt för dagen, för mer än så har de faktiskt inte hänt (: Jo jag har pratat väldigt mycket med min Madde, som jag snart ska få träffa, 3 veckor till! Och idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker till Karlstad.. :) saknar min lägenhet, Sandra, Sofia, Michaela, Jessica, Emelie, Peter, Anton och Micke! Woho, jag fyller år när jag kommer upp oxå, bara så ni vet.. 1 september :)

 

Söndag..

Japp, då har mina föräldrar satt sig på flygplanet i Arlanda. Dom ska åka till sitt andra hem är i Europa, det vill säga Los Boliches i Malaga. Den bästa platsen i världen enligt mig. Jag har så mycket minnen där ifrån och jag hade gjort vad som helst egentligen för att fått följa med dit, men icke. Jag måste ju jobba för att få pengar till Thailand resan och lite så..


Så när jag vaknade i morse så var allt väldigt ensam. För när jag vaknar brukar jag alltid ligga och lyssna efter fötter som går nere i köket, några röster som samtalar eller någon som skramlar i skåpen. Men denna morgon var helt annorlunda. Det var väldigt tyst, nästan för tyst enligt mig. Men iaf jag har inte gjort så mycket idag. Var och handlade mat på maxi vid 12 tiden. Såg Petras bil (:. Sen har jag suttit framför tv. Hoppas inte mitt liv ska se ut så här i 2 veckor :P för annars vetefan, jag kommer få damp på allt och alla. Jag har något konstig känsla i magen, kan de vara från de i helgen ? lr e de magkatarr/ångest för något? Jag vet inte, får prata med syrran när hon kommer hem : )


obs. mitt internet suger, jag kommeri nte in på sidor.. så de kommer nog dröja med inlägg tyvärr :/

Puss  </3


Nybörjare på photoshop :)

Jag är inte bra, men blir lite bättre iaf ^^, hihi, försöker lära mig =)


Irriterande morgon fluga

Jag har haft en fluga instängt i mitt rum inatt, och den har varit fruktansvärt irriterande. Speciellt nu på morgonen sedan klockan 8 då jag mest halv sovit. De ända jag hörde va ett surr runt öronen o att den klättrade på mitt ansikte. De gjorde mig ännu irriterande. Varför kunde den inte bara försvinna? Eller den kunde iaf vara morgon trött, men icke! den skulle vara på mig ändå!

Tänk vilket morgon problem va? En fluga xD


Finns inget för alltid, bara en massa farväl

Ja, vart skall jag börja med. Inatt, fy fan. En jävel kör på gatan och tutar. Släpper inte tutan utan håller i den när h*n kör fram och tillbaka. Klockan var 03.58. Jag har aldrig varit så förbannad när jag vaknat tidigare. Att väcka mig tidigare än vad jag skulle är inte roligt för den personen. Jag gick mot fönstret för att kolla vem de var, eller vad de var för bil. Jag såg inte så mycket för det var imma på rutan på grund av att jag har öppet fönster, men jag är nästan helt säker på att de var en röd Saab combi. Vad den heter har jag ingen aning, men de var sån där lång röd Saab iaf.


Sen måste jag bara berätta om min och Jennifers spontana promenad från Boxhult till Bjursjön. Det tog oss två timmar tur och retur typ, eller kanske. Jag tror vi gick strax efter 7 och var tillbaka efter klockan 9. Men då satt vi på en brygga och pratade och larvade oss som bara hon och jag kan! (:


Jag vetefan längre. Det är för mycket nu. Först de som hände i måndags och sen på jobbet o sen med m. Asså, jag tror jag dör :S Nä men riktigt ledsen är jag i alla fall. Jag vill ha de som de var, när allt var bra. Jag orkar inte ligga här på kvällar och nätterna och inte veta vad som kommer ske här näst! Jag orkar inte ha ont i magen eller gråta något mer. Jag har inte ens ord mer för att förklara hur det känns, de känns bara ledsamt i hjärtat :'(


Nighty Nighty (:




Goodnight my angel now it's time to dream.
And dream how wonderful your life will be,
Someday your child may cry and if you sing this lullaby,
Then in your heart there will always be a part of me



nemas problemas

Ja, vad ska man säga. Allt känns väldigt snurrigt och jag har ont i magen på grund av det. Det som hänt de senaste 2 dagarna har varit rent för jävliga. Inte ofta jag får sådana vreds utbrott att jag gör sönder något eller slå till något, jag tror de har hänt 3 gånger i hela mitt liv. Och jag måste säga att de kändes väldigt skönt. Jag är alltid den som stängt inne när jag varit ledsen eller gömt undan känslorna. Men denna gång ville jag verkligen visa att du gjorde mig ledsen. Jag vet att du menade väl med de du sa, men du vet själv att de inte var rätt tidpunkt. Vi båda har haft de jobbigt, jag med jobbet och du tydligen med du vet vad. Om jag visste de kanske de inte hade blitt så stort som de blev. Men jag blev verkligen chockad, besviken och väldigt ledsen på dig! Du utryckte dig verkligen fel! Sårad. Detta e verkligen något jag måste fixa själv och du kan inte hjälpa mig något. Jag vet själv att de är ett problem men jag måste klara av det själv, så länge måste du acceptera det. Det är faktiskt inte så enkelt! Det är enkelt att klandra andra och tala om för dem att det är ett problem men det är mycket svårare att förstå det själv. Jag vet om det och jag ska göra något åt det. Jag vill inte ha det så här jag heller. Jag blev mycket ledsen för att du har dragit upp de så många gånger under mitt liv, det sätter faktiskt sina spår. Det räckte med de och jag hoppas att de var sista gången, för jag vill inte höra det igen. Jag vill faktiskt inte ha det så här!


Usch, imorgon är jag ledig, och sen i övermorgon jobbar jag dag igen tillsammans med kvinnan som jag inte vill jobba med! Jag ska faktiskt förklara att hon inte får hålla på såhär. Jag orkar inte med det. Jag är inte någon man kör över! Usch, o på måndag kväll ska jag jobba kväll tillsammans med henne. Det är tur man inte ses så mycket nu när man får jobba själv! (: hihi.


Nyss har jag sett på film med min syster och Sanna. Ni ska veta att de kändes väldigt skönt att bara få slappa av lite och mysa med några man älskar! Vi såg en dans film som heter center stadge - turn it up tror jag de var (: och en barn film, chiuahaaaa. För sannas skull ;) hihi. Men nu ska jag lägga mig i sängen och se ytterligare tv!


Haaj !   



den manliga huvudrolls inhavaren, spanade syrran in rejält! hihi.. (A)


Bilder från Motorcross VM helgen :)

Pix från helgen, typ snodda från Tina bara (A)

Lördag:

En stöd Filip Thuresson tröja, men stödja gick inte så bra för han skada sig ju :P
 









Kvällen:









SÖNDAG








Lillfredag

Heej hej,

Idag bröt helvetet loss, jag har varit förbannad, ledsen, besviken, glad. Ja de har varit en mysko dag. Förmiddagen o halva eftermiddagen var rena helvetet. Hoppas du vet om de! TÄÄÄÄNK innan du säger något är ett råd.. men resten av eftermiddagen o kvällen har varit riktigt roligt faktiskt :) haha, innan vi sluta satt jag o thomas o snackade om äckliga stunder som har hänt när vi jobbat, fy fan var roligt, trodde jag skulle skratta ihäl mig :) Får se hur dagen har att erbjuda imorgn :)

Mat idag: 1 dubbelmacka med sallad o tomat o ost. 1 nektarin, flingor o youghurt - på jobbet. 2 nektariner när jag kom hem.. såååå nu har DU koll!!!!!!!
Natti!

Hat

jag hatar dig! Så jääävla mycket, hoppas du vet om de nu!

Klagomål av alla

Hej everyone!

En ny dag och den har varit skit! De började redan imorse när en kollega på jobbet som ska försöka köra över mig hela tiden och hon lyckas tyvärr. Det är ju inte bara jag som tycker så här och de e väldigt skönt att du är på min sida carro(: Hon förstörde verkligen hela min dag, det blir tråkigt att vara på jobbet när jag känner så här, och de e inte bara jag som tar illa av mig, de känns som att jag tycker de känns tråkigt att gå till vårdtagarna då bara, för jag blir bara deppig av det. Men när jag åkte hem i alla fall svängde jag av på Ö&B o kika lite J finns mycket man vill ha, men som jag inte har råd med just nu för jag har 108 kronor på kontot att klara mig tills den 25e. SEGT! Men men, fattig student som sagt (:


När jag kom hem blev de inte mycket bättre de, då blev de tjaffs, man får faktiskt tänka på vad man säger! Det sårar faktiskt, inte mitt fel att vi inte pratat nu sedan klockan 4!

Men efter vårat bråk så gick jag ut och tvättade bilen och storstädade den inombords. (: Nu är bilen jätte fin! Efter de cyklade jag till Egon och sprang en rundan, kondisen är ju inte som den var för ett år sedan, men det kommer väl(: de var riktigt skönt o springa där ute i spåret, jag har saknat det och de är så fint där. Under turen så kom stora skurar, så jag sprang i spöregn, men de var faktiskt riktigt skönt (: jag tog dock 2 allergi tabletter innan jag stack ut, så de var bra.. Får köpa nya imorgon! (: Idag har bara jag ätit 3 mackor, 2 nektariner! Hoppas du får som du vill, svält!


Orka att folk håller på och klagar, jag orkar inte att folk ska dra över sina problem över andra, folk har tillräckligt med egna problem. HERREGUD!


Jag har bara försökt göra bra saker idag, vara alla till lags, men de enda jag har fått är skäll! Hur jävla skoj känns det! Ingeting duger åt er, i såna här stunder önskade jag faktiskt jag vore i Karlstad, där har jag mitt egna! Inte ens hör man " vad duktig du är" eller "vad bra att du gjorde det". Känns ju så där tråkigt, men de är väl sånt man får stå ut med.

Undra vad morgondagen har att erbjuda, jobbar i alla fall klockan 16-22 med Thomas. Ska faktiskt bli roligt att jobba kväll. Nä nu ska jag lägga mig i sängen och se på Allsång på Skansen! 

 Puss o kram



Motorcross Vm 2009 - Glimminge stadio

Hola!


Jaadå var de ena ett tag sen jag skrev här, men de händer ju så mycket och jag känner att då har jag ingen lust att sätta mig vid dator..


Fredagen: Just denna helgen så har jag haft fullt upp minst sagt, på fredagen var jag på Mollön tillsammans med mor och far och våra grannar, familjen Kamperin (: roligt o plaska i vattnet o leka som om man var 7 år igen. På kvällen vid nästan 20 tiden kom Tina till mig, vi var hemma och åt och sen åkte vi och tog en liten kvälls dopp vid Mollön. Hoppade från hopptornet och lite mer, skit skoj, haha! Sedan åkte vi och hälsade på Johan, spelade lite Kubb och sedan blev för mig att åka hem och sova. Blev jätte trött.


Lördag: Nästa dag åkte vi till Torp och shoppade, jag köpte mig ett par jeans shorts o en vit tunn tröja på gina som jag hade på cross vm på dagen. Sen köpte jag mig en fotlänk och ett par nya solbrillor. Allt hade jag på Glimmingen vid cross vm, perfekt för det varma vädret :) Det har varit skoj och bara sitta där och titta på folk och höra allt brummande. Underbart, detta har jag verkligen saknat och längtat efter (: På kvällen åkte jag, Tina och Caroline upp till glimmingen igen för att kika på lite fulla folk o se om de händer något skoj, verkade vara rätt lugnt iaf. Jag drack ju inte denna och så hade jag lite längtat från förra året när jag var där och festade med Nathalie och Jenny H. Då kan jag verkligen säga att jag hade de roligt! Full go o Glad med ETT trevligt sällskap, som jag även såg denna gång. Det är exakt ett år sedan jag sprang ifrån polisen stod, efter att jag o en hade satt oss på marken o vilat lite :O, det är ett år sen allt hände som jag minns mycket väl  That's the past, i live in the future! Men vi åkte hem tidigt denna kvällen,


Söndag: lala, hände lite saker på morgonen, nämner jag inte här :P men personerna inblandade vet, men de slutade med att jag åkte till Glimmingen på morgonen. Gick upp klockan halv 5, för att sedan vara vid crossen klockan halv 6. Fy fan säger jag bara, men skoj var de när man väl kom fram! Jag och Sara Nilsson skulle stå och sälja biljetter tillsammans och jäklar vilket team vi var! Sålde slut på 650 vuxen biljetter o man kan säga runt 300 barn biljetter o många pit-pass. Ah mycket var det iaf :D Sara skötte matematiken och jag skötte biljetterna ;) hihi! Tina kom vid 1 och då hade vi precis stängt igen biljett kassorna efter att alla vuxen biljetter var slut. Totalt 22000 + människor har varit och tittat på Motorcross Vm helgen 5-6 juli! Tina hjälpte mig sen på eftermiddagen o städa mitt rum, tack gumms J o sen åkte hon vid halv 8 tiden. Kändes dock lite tomt när man skulle sova, ingen som tjöta när jag skulle sova :O hihi. Det var denna helgen! 


Tack hej! 


 
 
 
 

Total Noll Energi

Heejsan!! :)
 
Gud jag e så fruktansvärt trött! Haft fullt på jobbet idag och seg har jag varit.. Helt utmattad ligger jag i sängen i gästrummet, för att det är mycket svalare än mitt och halvsover.! Har legat så här i snart 1,5 timma och jag orkar inte röra mig. Ögonen är helt borta. Sån här låg energi var de längesen jag hade. TOTAL NOLL ENERGI NIVÅ!  värmen slår verkligen ut en känner jag. Aja, jag fär luta mig tillbaka o förhoppningsvis sova ;) skall lägga mig tidigt idag iaf :)


Fulltupp!

Heejsan! :)

Måste bara säga att jag har verkligen inte haft någon tid att sitta här och skriva lite.. :) För det mesta så jobbar jag och så ligger jag på stranden.. :) Färg börjar man ju få nu i alla fall och de e jävigt najs! Till helgen är det Motorcross VM, vilket jag har längtat efter något förbannat mycket. Det ska bil skit skoj och titta på lördagen och på söndagen skall jag sälja biljetter :) Får se om jag orkar skriva ngt mer ikväll eller vad jag gör då ;) imorrn ska jag upp och jobba iaf.! Sista dagen denna veckan^^, Puss haj

RSS 2.0