" Du får pludra min håla när du vill "

Igår var jag, carro och pricken i göteborg och var på bio. Vi såg 17 again med Zac Efron. Filmen var bra, inte så där skit bra men de var helt okej tyckte jag. Det var skit skoj att vi 3 hittade på något, och de var super mysigt. (:
På resan ner så kunde ingen köra om en röd rally bil och med en förare som heter prick. Eller jo en vit skåpbil körde om xD haha, hej hej på er i bilen! Någon i bilen, "vi skriver marres nummer på en lapp så kan dom ringa" Mariella" neeeeeeeej, haha"  Eller på biografen så frågar killen brevid mig, " Du har inget helt sugrör" jag: " eeehm, nej de har jag inte" haha, några roliga händelser från gårdagen.

Idag var vi tre på torp sen, var nog där i över 3h. Men de var trevligt. Var på donken 2 gånger också. Hälsade på Johan på Jula. Träffade Kenny på torp med, juste tessan träffade vi med :) vart var allt kända folk tro? :P haha, men sen åkte Barret till jobbet, och jag och pricken åkte till Stan. Där träffade vi syster och gick vi och fixade en sak, hoppas att den människan blir glad på måndag eller tisdag (: Sen gick jag och syster till Bolaget och Pricken träffade sin bror. Jag och syster åkte till Skeppsviken och solade en timma. Mycket mys och solen sken så fint.

Nu ska jag dra mig in mot dimman, ni vet vilken va?! PLUGG DIMMAN =/

GRATTIS UNDERBARA JESSICA JOHANSSON, 23 år idag!! :D <3

Från igår:

 
 

Idag:

 2 underbara dagar (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0