You say hello hello, I say bye bye..

Heey!

Woho, emelies dag idag, och de har varit en hyfsat rolig faktiskt. I skolan fick vi dock en onödig uppgift tycker jag, känns som gymnasiet igen :S Men ah jag ska skriva denna uppgften med Fredrik och Fredrik.. Haha,, när jag fick reda på detta fick jag tankar som man hade när man gick på lågstadiet.. Asså om man sitter mellan två killar så får man önska sig, eller om man sitter bredvid två med samma namn så får man önska sig. Haha, nu arbetar jag med två killar och båda heter fredrik. Fun fun!

Men eftermiddagen var roligt, först lite kaffe på ballen med sandra och sofia. Sen hade jag bråttom till universitetför att jag skulle ta bussen ner till sundsta för där bodde Jeanette. Och det var där födelsedagsbarnet och jessica hängde! Vi fyra gick till stan och tog en fika, haha.. Bra variation vi hade tjejer, Kladdkaka och coca cola! mumma de ;) Sen gick vi på bio och såg på the Ugly truth. ayayay som michaela säger. Så mycket skratt. Nog den roligaste filmen på länge! :) Trevligt sällskap måste jag säga, alltid roligt och roliga samtal vi har ;) hihi

Planering inför Halloween har startat. Tjejerna har tagit över ansvaret. Platsen är bestämd, nu ska vi locka folk. Vi ska skälla lite på grabbrna så dom tar tag i saken.. mjaou! haha.. MIn mamma fyller år på Halloween oxå, det är fräckt det ;) höhö.. aja, planeringen i högsta hugg.. vi tar o kollar med 40 bastarna i klassen om dom vill hänga på ;)


Aja, hoppas du haft en bra dag emelie, och du tycker presenten är bra som du fick ;) och alla andra du har fått :)

Juste, nu känner jag att saker och till håller på och ordnar upp sig. Nu slipper jag gå runt med klumpen i magen och bara fokusera på det som kommer att ske. Jag har mitt mål, mina tankar, mina drömmar.. Det jag ser närmst är Thailand resan, och nu känner jag att jag slipper oroa mig. 2 personer som vet vad jag pratar om, och nu har allt äntligen ordnat sig. Jag är GLAD! En mycket bra dag idag, tycker jag :)

En sak till, nu är sthlm resan betald! 7-8 oktober är min klass ( Logo + So specialisterna tror jag? ) i STOCKHOLM. Så längese jag var där. Men jag ska nog försöka komma upp till Vallentuna någon dag och träffa alla gamla vänner som jag saknar och tänker ofta på. Miss you..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0