Usch fy o Blä

Har spenderat valborg mellan toaletten o sängen :( Usch! 
Detta är så äckligt, Mamma är påväg tillbaka till Karlstad
i alla fall. Hon blev orolig och satte sig i bilen och är väl
framme halv 11 ungefär. Skönt!


Grattis kungen

Grattis kungen på din 63 års dag :)


Onsdag.

Hejsan,

Detta har varit en fruktansvärt morgon, Vaknade upp att jag mådde riktigt illa plus att Tina (syrran) ringde och ville prata lite om jessans son och så vidare! Natten har varit riktigt jobbig, har sprungit upp 2 ggr o spytt plus en gång i morse. Inget som kommer ut direkt för jag har ju inget i magen, så ondare gör de bara. Jag och mamma kom på att det är tabletterna som gör att jag mår illa och är trött, jag och mamma sov bort hela förmiddagen, de var riktigt skönt. sen gick mamma ner och köpte blåbärssoppa, de hjälpte faktiskt mot illamåendet, men de kommer och går. Just nu känns de som om ögonenlocken ska falla ner och att magen ska vrida sig ut och in och allt ska komma ut. Äckligt de låter, Usch nu ska jag sociala med mamma ist, sen lägger jag mig nog en stund eller för natten. Tidigt blir de nog. :) Mamma åker imorrn, usch, de kommer bli tomt utan henne :(


Jag är starkast i världen! (:

Tjillevippen

Just nu är jag riktigt glad, en släkting till mig är inne på förlossningen nu och ska ha barn när som helst, Tydligen åkte hon in i morse klockan 4 och inget har kommit ut än, men de ska bli skoj ändå, hoppas hon får ut trollet snart iaf! :)  Undra bara vad de e för kön, o hoppas man får gå på dop så småningom!

Bara av att mamma varit här i tre dagar känns så himla underbart, jag har fått motivation och de är så roligt att hon är här! Inte för att vi pratar så jätte mycket men bara av att hon finns här hos mig, får mig att känna mig trygg. För de är inte ofta de har hänt att jag får ligga i hennes knä hemma för då sitter hon i sin fotölj. Känner verkligen att vi kommer närmre och närmre varandra hela tiden! :)

Just nu längtar jag mycket hem till kusten till självaste sommaren. Alla grillkvällar man har på skeppsviken med kompisarna, alla mys kvällar överhuvudtaget! De ska bli skönt plus att få jobba ute i Ellös, de kommer bli en jobbig sommar men jag är stark! hehe.

Mitt självförtroende blir starkare o starkare, Jag vet vad de beror på o de har jag ML o tacka för men nu e de faktiskt farväl!

I veckan blir de lugnt, mamma åker nog hem på torsdag någon gång, och på kvällen eller ja, så ska jag och Micka laga mat och sen går vi nog ut och kollar stan o ser  vad som händer.
I helgen hoppas jag på att träffa David. Inte sett han på en vecka, så de ska bli skoj, har nog mycket att prata om för jag e nyfiken på vad som hände i Boden! (:

Nu ska jag sova! :) natti.. pussar


mamma :)

Tjillevippen.. :)

Inatt har jag vaknat från o till, vaknade ngn gång att jag sa "bra gjort mamma", och ngt annat. Halsen kändes bra till i morse när vi vaknade utav ett sms av pappa, störande så in i norden. Halv 8 var den och vi ville sova länge för att vi var riktigt trötta från gårdagen. Jag efter narkosen o mamma för att de var psykisk påfrestande att bara vänta så där..Men jag är stolt över henne! :) Hon har varit så mycket på sjukhus nu för både therese och för mig, och hon är stark min mamma!

Men idag i alla fall så åkte vi först till Rusta och där köpte vi klähängare o deo till mig ^^, sen åkte vi till IKEA, köpte en fin lampa som jag har bredvid soffan. Rensade bort alla lådor jag hade där som jag inte packat ur sedan jag flyttade hit!Köpte också en murgröna (blomma) en plastlåda under sängen (ska köpa en till så småningom), en badrummsmatta. Sen var de nog inte så mycket mer, inget viktigt i alla fall. Mamma tvättade fönstrena förrut, och så dammsög och moppade lite granna. Badrummet tvättade i morse. Så de e mycket fint här nu, det ända jag ska fixa är en låda där jag har massa grejor och alla papprerna på databordet! Lite småplock men de gör jag när jag blir ensam.

Mamma har precis gjort köttfärsås, ska värma på spagettin snart. inte för att jag får äta de men jag ska ta lite grann och ta de i smååååååå bitar, plus att jag ska låta de bli lite kallt samtidigt. Får ju inte riktigt äta varmt eller liknande än men äsch, jag får gå emot läkaren lite (A) Vi har plockat ner mina vinter jackor och skorna har vi lagt undan. Det är fint här nu, tack så mycket mammi(L)

Nu ikväll ska vi inte göra så mkt, se på tv, snatta en film från sandra sen iaf (A) Jag är väldigt trött så. :)

Ha de bra allesammans! Peace! :)


opererad o klar!

hejsan,

Mamma kom igår o de var jätte roligt, blev paff när de ringde på dörren för jag trodde hon skulle komma en halvtimma senare än vad hon gjorde, men de var lugnt. Vi satt o prata lite o fixade o donade tog lite kaffe o fikade! :) Sen åkte vi till bergivk för att jag behövde nya skor samt att vi skulle köpa glass som jag skulle ha efter operationen. letade så efter ett par nya vita skor, vet exakt vilka jag ville ha men dom fanns inte där, men åker o köper dom i Lysekil när jag kommer hem till sommaren! De blev istället ett par röda RCMA skor och en ny svart jacka. Riktigt najs, men den prasslar när jag går ^^, hihi. Sen köpt nya kuddar till soffan, lila blev de för det för de e min favvo färg! och nyponsoppa köpte vi med. När vi kom hem så gjorde mamma maten, hon hade tagit med sig grillad köttbitar och så gjorde hon klyftpotatis och sallad. Så jävla gott.. Vi satt och kikade på tv hela kvällen. Klockan 20.00 satte vi på filmen Australia och började äta Räkor som pappa hade skickat med, mummigt :) vi la oss vid halv 11 och vi låg och pratade om allt fram tills kvart över 11 för då somnade jag :)



Nu har jag varit hemma i snart 3 timmar, jag mår sisådär och jag ska snart lägga mig i sängen o se på tv, :) Är ganska så trött efter denna dagen.

Det hela började med att jag och mamma gick upp klockan 6, jag vaknade före klockan det var lite segt, men så blir de när man är lite nervös. Vi åkte till sjukhuset så vi var inne vid receptionen vid kvart över 7. Jag fick byta om, i en ful vit sjukhus rock och konstiga sockar och sånt, gud vad jag skämdes. Haha, synd att man inte fick ta med kamera o ta kort, haha, vad jag skulle garvat, men i alla fall, När vi gick ut genom omklädningsrummet stod min doktor där, 2 meter o 10 cm ungefär var han. Tänk när lilla jag o lilla mamma gick där, haha fy vad fult, Jag och mamma fick sitta i väntrummet i 1,5 h fy vad drygt men samtidigt så gick tiden snabbt för jag började bli trött pga lugnandet..

Men vi fick komma in till nga trevliga gubbar i operationssalen, andreas hette en vet jag o han prata mkt o var jätte trevligt, en annan satte in nålen i armen o på med droppen, andreas satte syrgas framför munnen och näsan. Andreas och mamma börja prata om att mamma är undersköterska och att jag är en sladdis, de sista jag minns att mina syskon var nästan utflyttade när jag föddes och då försvann jag.
 
Det nästa jag minns är att jag ligger på uppvaktningen och någon frågar mig om jag har ont någonstans eller om jag vill att mamma ska komma, jag halvsov och var helt borta och tydligen hade jag sagt att jag inte hade så ont och att det spelade ingen roll om mamma kom. (A) men så sa jag nog bara för jag antog hon skulle komma ändå. Sen somnade jag om vaknade runt såg på klockan att den var halv 11, klockan var tydligen kvart i 10 när operationen var klar, kvart i 11 kom mamma in och jag blev glad att se henne. vi pratade lite och de var lite drygt att ligga där inne. Plus att de var så kallt, en trevlig dam la en värmefilt på mig och de blev genast kallt. Handen jag hade nålen på var is kall så mamma låg och höll mig i handen ett bra tag. De var mycket mys.

klockan 12 släppte dom loss mig från allt förrutom droppet och jag fick åka upp på öron näsa hals avdelningen. Sköterskan berättade att jag inte fick få i mig något i magen förrän vid kvart i 2, 5 h efter själva operationen, så när de väl var dags så var magen sugen, jag fick vatten och en liten vanilj glass, men de var gott de med :) ngt litet i magen iaf. När klockan var kvart i 3 var jag skit hungrig och mamma gick o sa till dom att jag vill ha lite nyponsoppa i en mugg, o de fick jag.  Kunde ha ätit 10000 muggar till om jag fick, men icke. där efter gick klockan jätte segt, tror jag skulle spricka. Ville dra ur nålen ur handen o sticka där i från för så rastlös var jag. Men jag somnade en stund och de gjorde mamma i stolen med.

Kvart över 4 kom den 2 meter långa läkaren in och pratade och kikade på min hals, sa att de såg bra ut och pratade med mig om komplikationer. Ingen alkohol eller dansande på nattklubbar, snabba rörelser eller fysiska rörelser på 2- 2,5 vecka. Det ska nog gå utmärkt. Det är så jag känner angående Torsdagen, hade varit jätte roligt att följt med till Linköping men de hade blivit för ansträngade, så de blir nog mys här hemma med mexikansk mat kan jag  tänka mig o sen en runda på stan.! (:  Mamma rensar mina garderober här hör jag eller jag vet för hon ber mig komma o titta stup i kvarten :) men de gör inget, hon gör så fint så min mamma (L) glad att hon har varit hos mig hela dagen, Älskar min mamma (L)



Bäst Musik Just Nu...


Godnatt

Nyss hemkommen från nöjesfabriken, det var skoj, haha periodvis, gud vad irriterande människor e när dom knuffast o håller på, shit asså. ajja, men de var skoj att vara ute med micke iaf :)
Puss o kram o godnatt

Uppdatering på Kronan!

  
 
 

sol sol sol

Sol sol sol, It's lovely. :)
saknarey.. !


blommor, mat, shopping, innebandy! :)

Heej,,

En mycket fin morgon måste jag säga att de var, vaknade upp att de lös en solstråle genom persiennen men samtidigt hörde jag massa byggarbetare nedanför som lät så in i norden. Jag hade precis drömt om pillan och att vi hade snackat i telefonen i flera timmar och tjötat om verkligen precis allt, och de kändes skönt. Men när jag vaknade så blev jag lite ledsen över att de inte var sant för de kändes verkligen verkligt. Men iaf jag drog till skolan och vi hade seminarie i cirka 1,5 h därefter drog jag, emelie, jessica o michaela ner till stan för att kolla på kläder, men de blev inget, bara emelie som shoppade.  Emelie försvann och resten drog till Plantagen för att leta upp en köttätande blomma till Jessica. Men icke sa nicke!
 

Sen drog vi till bergvik för att handla mat, sallad och frukt blev det mestadels, bra mariella! :)
sen bar de av hemmåt. men de var tråk hemma så jag åkte ner till stan och till jessica ist och där fann vi peter oxå. Vi mötte Dala och drog in till stan för grabbarna skulle shoppa. Jessica och jag hitta massaaa kläder och peter hitta skor och Dala jeans. Trevligt. Spenderat pengar hmmmm.. men jag köpte mig iaf en ljusblå tunika, leggings och ett långt svart linne! :) Sen med skavsår på fötterna gick vi och köpa på libanesisk resturang. haha, kebabtallrik blev de där, fy satan vad mätta!

 

Men där stannade vi inte länge för efter dala berättat att de var innebandy i tingvallahallarna tjöta jag som fan för att dra dit! haha, längesen jag såg bandy och de var roligt att ge pojkarna som spelade kritik. Lättare att se på läktaren vad som är fel och rätt plus att lite dommare sitter i mig kände jag ;) Jag längar verkligen till innebandy måste jag säga. Men Dala och peter kom med iden att jag och jessica ska vara med och spela lucia bandy till vintern, långt dit iofs men de hade varit riktigt skoj, jag är på iaf! :)  De är ett tivoli i stan, och vi tänkte dra dit, letade överallt på våxnäs efter en bankomat o efter en stund hittade vi en, men sen när vi åkte förbi tivolit var de släckt överallt, fy fan vad tråk asså, hade varit roligt att åka i några karuseller i mörkeret och de enda man ser är ljus från tivolit liksom, precis som man gör hemma på fjorden liksom, skit skoj! :) Men osis hade vi ikväll, kanske bättre lycka imorgon! :)

 

Imorgon är de lördag, då innebär de att de är en dag kvar till mamma kommer och då måste de vara städat här, så jag ska städa, diska, tvätta som fan imorgon! Plus att jag måste åka till bergvik för att köpa nya skor för mina har gått sönder, de e bajs! Jag har fått en fett stor blåsa på stortån och som gör ont som fan! =/ Plus att vi drar till nöjesfabriken på kvällen, de ska bli skoj, emelie nu är de fest! :) 
Nu är de fest här i kronan och jag ska försöka sova ändå även fast snorungarna springer runt i gången, fan typ folk på 20 + som springer runt som fan, jisses,
God natt på er iaf :)  Kramar

Torsdag

Snart helg, yeah! Börjar hända grejer i mitt liv nu :) känns bra!
Orkar inte skriva ngt annat.. haha.. men ska laga mat snart iaf :)
Känns lite mysko att sandra inte är i kronan, men iaf ska gå in och sno
en Beck film ikväll så du vet och du kan vara lugn. :)
Syrran hoppas du mår bra igen, vill inte du ska åka i på sjukan
mer nu! :) Fast på Måndag är det min tur, längtar lite faktiskt ^^,
Eller ja inte till själva operationen men hur bra och hur mkt jag
kommer slippa sen att ha ont i halsen. (:

Ciao!


Bus o mys

Hejsan..

Väldigt fin morgon måste jag säga de var när jag vaknade! Strålande sol och...  it's a secret just know.. :) Onödig föreläsning tyckte jag vi hade imorsen, onödig och onödigt, mycket intressant att veta vad toxider. Ja eller inte.  Efter skolan åkte jag och Michaela med hem till Anna, innan vi drog till gymet. Helt slut var jag och orkade typ ingeting. Men vi drog där ifrån och sen upp till kronoparken igen för att vi skulle leka lite med Michaelas halvbror Lucas. En söt liten 2 åring måste jag säga. Det var skoj att samtidigt få leka av sig lite, eller GANSKA mycket! haha, de kunde varit värre men de tar vi en annan dag, eller hur Michaela? Sen drog jag hem och satt på balkongen en liten stund, tills jag följde med Sandra ner till stan för hon skulle åka hem till Köping och vara där i 1,5 vecka. Vilket 2 av tre brudar har rymt från kronan och jag är ensam kvar! Men jag ska nog allt klara mig, för ensam blir jag nog inte. :)

 

Sen gunga jag o michaela på den fräcka gungan som vi alltid har pratat om :)

  

o sandra när vi skulle dra till bussen :)



jao, nu ska jag fixa ngt o äta, vad vet jag inte! :) hungrig är jag..

heeeeeeeeeeejdå!

Daphnier

Heej!


Så då var nästan hela dagen gjort, och de känns skönt. Morgonen var mycket jobbig men jag kämpade igenom det och jag hoppas verkligen innerligt att de gick bra. Sen hade vi föreläsningar och så i skolan inte så intressant. Vi hade våran labb om Daphnier, några dog några överlevde.. Vad som var viktigt med den labben fatta jag inte men alltid skoj att experimentera! Ikväll blir det bara mys, Sandra åker hem imorgon så får hitta på något en stund med henne. Sen ser jag inte henne på 1,5 vecka. Hon dissar mig precis som sofia;)

Veckan kommer nog gå ganska snabbt nu för vi har så lite i skolan och på lördag ska vi gå ut på NÖJESFABRIKEN ! (: Emelie, Michaela, Jessica, Peter och Anna tror jag, jag längtar J:D

Roligt. Nä nu ska jag titta lite på tv och fixa saker här hemma  ;)



Daphnier (Daphnia) är ett släkte små kräftdjur som oftast finns i dammar eller gölar.
 Släktet består av tre arter och tillhör klassen
bladfotingar.
 Daphnier lever på
svävalger och bakterier.
De håller vattnet rent och därför är det omtyckt att hålla dem i
akvarium


puss på skinkan


Håll tummarna!

Håll tummarna för mig!


Bilder från grillningen! :)

Tjabba!

Här kommer lite bilder från grillningen :)



  

 
 
 

Grillning, o bus :)

Heejsan,

Nu har jag precis kommit hem från grillningen. Det var über mysigt. Jag, Jenny, Melli, Christine och Sandra. Vi satt vid vattnet och käkade våra marshmallows tills vi mådde illa, då satte vi på och åt grillad korv ist :P Till slut började vi frysa aset så kom Christine på den briljanta idén att vi åker till henns jobb och äter paj! Dvs vi drar till donken och sitter där en sväng, ;)
Bilder kommer senare på allt som jag har gjort idag! :)

Imorse var de städning på gatan, jag var mä där en sväng, eller ja mest busade jag med barnen. VIlket brukar vara mitt jobb när de sker saker. Mariella brukar oftast bli barnvakt! ;) Men de var riktigt roligt, fick leka av mig ;)Jag har bränt nyllet oxå.. var knallröd i hela ansiktet förrut, de har börjat lägga sig nu men de känns.. Positvt! ;)


Jag busar med Linus, Klas i bakgrunden :)

Grillning ikv! :)

Godmorgon!

Imorse har jag legat o tänkt på hur jag velat ha alltihopa. Jag har haft mycket tankar nu det senaste o de har varit upp och ner. Men nu har jag kommit på bättre tankar hoppas jag ;) funderar mycket på vad jag ska göra i sommar! Men i alla fall. Ikväll blir de att grilla tsm med Jenny, Cine o Melli nere vid skeppsviken. Ska bli skoj. Längesen man såg dom, eller ja, cine var inte så längesen men iaf ;) 




Hare gått..
Köss

Uddevalla

Hejsan!!

Om en stund åker jag till Bergvik tillsammans med Sofia, Sandra och Camilla. Där ska vi möta Jim och lite senare åker jag sofia och jim hemmåt.. Jag åker hem för att jag känner annars att jag skulle jag bara gå här hemma o inte göra så mkt. Jag vet att de finns massvis man kan göra. Men jag vill umgås med folk där hemma. Det är det jag saknar. Inte på grund att jag inte trivs i karlstad eller att jag mår dåligt! :)

Alla I HERRESTA INNEBANDY DAMER !!! Vollyboll eller Fotboll imorgon kv?! :)

Pöss

Strand o skola

Vilken härlig morgon det blev i morse när jag vaknade. Solen lös in och jag var på glatt humör, till skillnad vad jag var igår kväll när de inte var så bra.. Men iaf imorse så åkte jag och Michaela till Norrstrand för de fanns någon strand där som Jessica och Hon varit på tidigare :) När vi kom ditt möte vi Jessica som sagt och Peter. :) När vi kom fram så gick solen bakom målnen och de blev kallt. Men vi satt där och pratade en stund iaf. Det var mycket mys. :)

 
 


Ja, bi blev inte där så länge som sagt, utan jag och Miche drog till skolan för där skulle vi möta Emelie och Maria för att vi skulle sammanställa det arbetet vi ska lämna in i morgon. Vi och procenträkning alltså, haha.. Kanske ingen bra kombination och vi ska bli lärare och matteräkningen är inte hundra just nu bara. Men de fixar sig säkert. haha.
Ikväll blir det chill i kronan kan jag tänka mig. Ska strax ta och göra lite mat och se på Dirty Dancing och sen ska jag städa här. Det tycker jag låter som en bra idé i mitt huvud. ..
Hare gött allehop...

Ikea och 14 år

Idag blev det IKEA för mig och Michaela. Det var skojsigt. Det var inte mycket jag handla, bara en kastrull men alltid något . Det var en kille från tre som kom fram till oss när vi gick på stan och fråga ni är väl 18. Michaela ba; nej vi 14 och de trodde han inte på och så gick vi vidare till vårat mål. :)

 

 

Man ska blicka framåt, inte bakåt.

  • Jag hatar verkligen att jag alltid vaknar så tidigt på mornarna nu för tiden. Idag vaknade jag strax efter åtta. Jag försökte verkligen somna om och de gjorde jag lite smått, men sedan när klockan blev halv 9 så ville ögonen vakna, tyvärr! Idag skulle min dag sett ut så här; Spinning, hem, tvätta, gympa, hem, äta och sova typ. Det är så mina dagar ser ut när jag inte har skola och det tycker jag är väldigt tråkigt, speciellt idag när jag vill göra något speciellt. Egentligen så borde jag ta tag i pluggandet som ska vara inne på fredag plus lite andra saker, men sånt skjuter jag upp tills dagen innan. Sån är jag speciellt med pluggning, hatar det. För egentligen vill jag få klart det direkt. Men men.
  • Livet som student är väldigt enformigt. Man tänker liksom på allt annat, tänker på sånt annat folk får uppleva. Vissa lever ut sin dröm och spelar fotboll och snart kanske kommer få kontrakt och flyttar tillbaka till England, några jag känner bor i England, jobbar som Au Pairer och som faktiskt var min dröm att få göra i USA. Jag vill uppleva så mycket saker egentligen innan jag började plugga, att få göra saker jag vill göra. Visserligen får man tänka på skönt hur det är att få klart utbildningen först och sen får jag göra vad jag vill och då får alla andra plugga. Det finns så mycket MEN just nu. Låter som att jag är deppig just nu, MEN de är jag faktiskt inte, jag är bara väldigt rastlös. Vill göra något som man inte brukar göra bara. Hade varit så mycket roligare om man hade bil. Då hade man i alla fall kunnat åka runt och kollat hur det är runt om i Karlstad. Man har ju inte sett så mycket av det.
  • Jag längtar verkligen till sommaren nu så man kommer hem och så kan man börja jobba och att man får vara på kusten och vara hemma hos mamma och pappa. Visserligen så ska som åka utomlands i sommar också så är jag hemma själv. Men de gör mig ingenting jag kommer ha fullt upp ändå. Sola & Bada ska jag göra massvis denna sommar. Träffa folk och festa lite mer denna sommar än förra då de bara blev en gång men inte så lyckat då. Man får hoppas att dessa 7,5 veckorna går snabbt! Fast man kommer ju självklart sakna Karlstad med för här har man ju med kompisar och grannarna man är med.
  • Jag får se hur mitt liv kommer att bli i framtiden. Eftersom jag har så mycket jag vill göra som till exempel resa mycket. Jag vet exakt vad jag ska göra när jag fylla 21 år och de är bara 1,5 år kvar. Då ska ingen stoppa mig, inte en jäkel för de skulle jag göra för bara min skull något jag förtjänar tycker jag.  (:  jag har kommit in i andra tankar på det här med utbildning. Jag skulle faktiskt vilja bli reseledare. Jag har spanat lite på sådana utbildningar lite runt om här och där. Jag tror inte några skulle bli så glada på mig om jag åker bort i ett halvt år eller längre och jobbar som reseledare. Men de hade faktiskt varit ett väldigt intressant jobb och då får jag ju dom här upplevelserna jag vill ha utomlands i andra länder. Jag ska ta en tankeställare. Nä nu ska jag ta och äta lite frukost. Ha de så bra och puss o kram på er läsare.


Långt ovanför finns det ett land
där man kan gå i sol på en strand.
Där man är fri, Det kunde bli
Hela min värld

Kyrkogårdar.

  • Intressant föreläsning vi hade i morse faktiskt tycker jag. Jag var faktiskt väldigt aktiv för en gångs skull och lyssnade och skrev massvis. Inte många föreläsningar som varit sådant. Den handlade om folk utveckling. Hur mycket folk ökning det kommer bli i framtiden och hur utvecklingen sett ut genom åren fram tills idag. Skillnaden mellan barnafödandet och folk som dör. Intressant intressant! :)
  • Efter åkte min studiegrupp först till en kyrkogård vid rud, men de var fel kyrkogård för där var bara "unga" som låg där. Vi fick reda på att de var vid kyrkogården vid Hagaborg för att leta reda på 100 kvinnor och flickor som dog innan år 1900. Faktiskt lite intressant att se vilken ålder det var. Har nog inte sett på så många gravar tidigare i mitt liv. Det var jätte svårt att hitta 100 stycken gravar från så länge sedan eftersom dom tar ofta bort gravarna efter en viss tid. Men där hitta vi inte tillräckligt många gravar så vi åkte vidare till Alsters kyrkogård. Mycket trevlig bilresa dit, jävlar var man skratta. Vi tog bakvägen till kyrkogåren oxå så det blev en lång tur. Ett exempel som var skit roligt var när Maria typ stanna bilen på vägen för att låta en snigel få gå över bilen. Visserligen så gick de ingen snigel men de var roligt ;) fan va jag garvade. Men när vi kom dit hittade vi inte alls många gravar så de var onödigt att vi åkte dit! Då var de att fortsätta till vår tredje kyrko gård, vid Grava Kyrka i Skåre. Där fann vi lite fler gravar så vi är på g nu iaf. Men men inte varje dag man hänger på flera kyrkogårdar. Hemskt när man  tänker efter att man gått på döda människor. Usch aja :/ Vila i fred allesammens ;)
  • Ikväll blir det äntligen spining igen, ska bli skönt att röra på sig efter flera dagars vila!

  
 

Så värmd av de eviga ljuset och vårdad för sällare tider.
Står kroppen förskönad ur gruset och mera ej dör eller lider.


Påskhälja..

Torsdagen började med skolan och så där som ni säkert vet. Jag tog tåget ner mot Uddevalla klockan 13.50 från stationen. Innan dess såg jag att folk stod och väntade redan på alla spelarna i Färjestad. Förstår dem, de vill ju så klarat stå längst fram, det är väl alltid trevligt. Mamma och pappa hämtade upp mig vid Öxnered och vi åkte hem och käkade. Eller vi grillade kött vilket jag hade bestämt tidigare. Det var väldigt mumsigt. Resten av dagen spenderade jag ute tillsammans med min granne Klas och vi spelade bandy. Eller vi passade snarare. Jätte skoj var de :) 

   

Fredagen

Det hände väl inget speciellt under dagen, i alla fall minns jag inte vad jag gjorde. På kvällen skulle vi till Caroline på 80-tals fest! Det var mycket trevligt, inte så mkt folk där, men dom som blev fulla underhöll kvällen. Lina blev full, frågade om jag var arg på henne 17 gånger, nej jag var inte sur på dig gumman. :)

         

Lördagen åkte jag och Petra ut till Lysekil. Vaknade upp och solen lös likaså i Lysekil. Det var en underbar dag att åka på,. Vi käka glass där ute och satt på bryggan och solade. Så mysigt finns inte ord som beskriver de liksom. Efteråt fick jag köra bilen och vi tog oss en sväng runt Lysekil, sen åkte vi hem. Senare på kvällen åkte några hem till Johan för han skulle ha grillfest. haha. ja de var skoj de :P inte mkt folk alls, men skoj att träffa Christine igen :)

 

Söndagen  fick jag gå upp tidigt för att jag skulle åka ut till Ellös för att jobba, det var skoj faktiskt. Hade verkligen fullt upp hela dagen medans andra, host host, caroline, slappa ;) hehe :) Därefter var det att åka direkt till Uddevalla för att hämta Tina som hade kommit hit bara för min skull. :D jätte roligt att se henne, som jag inte har gjort sen typ julas om jag minns rätt :)  men men, inte för att vi hade planerat något, men vi käka gotti pizza o lite senare åkte vi ner till strandpromenaden och gick där o tjöta. Doppade fötterna i havet igen gjorde vi :) de var mys.. Tina ska skaffa lite mer skinn under fötterna tills nästa gång hon kommer så hon kan gå på stenarna;)  hihi, sen åkte vi hem. Tittade på tv, somnade nästan i sängen vid 22.00 så vi gick in till mitt rum fixa i ordning sängarna o sen la vi oss o tjöta och sen somna vi :) 

    

Idag måndag vaknade vi upp, eller jag vaknade av tina :P så steg vi upp och käka frukost, sen skulle vi få gäster men vi åkte till Överby istället och kolla på massa kläder och så där, men de säger stopp i plånkan tyvärr. shopping får bli en annan dag ist :) Tina åkte tyvärr hem vid halv 2, sakna henne redan <3 så fick jag åka och hämta michaela för hon skulle oxå till karlstad :) på tåget låg hon och sov och jag läste amitöst i boken vi ska läsa i kursen. Hata den boken säger jag bara.! Och sen har jag inte gjort så mycket. Var inne hos sandra en sväng och prata lite och sedan suttit här :)
Vill bara säga att de varit skoj och träffat så många som jag har gjort denna helgen och dom som jag inte träffa de får bli en annan gång ;)

Godnatt =)

Life goes on!

Life goes on :)

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger.
 Så älska dom människor som behandlar dig rätt, & glöm dom som inte gör det.
 Och tro på att allt händer av en anledning.
 Om du får en chans, ta den
. Om det ändrar ditt liv låt den.
 Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det.
Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig,
 & vem som inte var och vem som aldrig har varit.
Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till
 varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp,
får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin
göra dig besviken förmodligen kommer att göra det.
Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång
och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också,
 så kom ihåg hur det kändes när du var sårad.
Du kommer bråka med din bästa vän.
Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer
du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder,
skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad,
eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka
 du aldrig kommer få tillbaka.
Skratta när du kan,
 be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra.
 Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser,
ge allt och ha ingen ånger. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.



Glad Påsk!

Hej hej!

Ja, igår så hade barret sin 20 års fest. Det var skoj att äntligen få sen 20 åringen igen. Det var väldigit längesen nu gumman :) Hoppas iaf du hade en bra kväll för det hade jag iaf :) Folk blev fulla iaf, mohaha :P

Idag på påskafton så åkte jag och Petra ut till Lysekil och gick där en sväng. Det var jätte mysigt vi åt glass och satt längs kajen och pratade och solade. Skit mysigt! Jag förstår nu varför jag älskar kusten på sommaren. Finns ingen bättre plats att vara tycker jag :)  jag lägger in bilder när jag kommer tillbaka till karlstad! :) Love the westcoast! <3

Ja, ikväll blir de käk med mina päron och grannarna.. Sen åker jag för johan skulle ha en liten grillfest  :) skoj att de kommer folk dit! :D

Imorgon blir de jobb, ska bli så roligt :) har längtat, hoppas det blir ön för min del! :D hihi

Och tina kommer imorrn med, jippi <3


Skärtorsdagen

ÅÅh, de e så skönt att vara hemma igen! :) det första vi gjorde när jag kom hem var att grilla, så mummigt  :* Sen så har jag varit ute och spelat bandy med Klas i typ 2 h. Och ja nu sitter jag här en stund. Men jag är lite rastlös, jag vill hitta på något. Kanske sätter mig ute en stund bara för att göra något. Eller kanske drar ner o tjötar med mamma och pappa. Jani, men bara så ni vet jag är hemma nu, hihihi :)


Hoppas allt löser sig calle! Före detta grannen detta dåva.. Han brukade vara med o leka när jag josse, sara, antonia och resten var på gång! :)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4867612.ab


Nä nu ska jag dra mig till Blåkulla, ha de så bra gott folk! :) Kärringar vi ses klockan 20,00 på de vanliga stället! :)

Tåg mot Uddevalla

Kom precis från skolan och nu ska jag kolla så jag har med mig det sista inför resan hem. Tar väl bussen ner till stan om en halvtimma ungefär. Så blir de lagom väntan där nere vid stationen så jag inte missar tåget. Det hade ju inte varit så skoj direkt :) Har upptäckt att jag blivit blogg freak nu för tiden. Jag bloggar om allt och ingeting, men de e väl för att jag inte har så mycket göra och för de e skoj att skriva just nu.

Hej då karlstad, Hejsan Uddevalla ! :)



Ett glas vatten, Tack!

Ouff, jag hatar att gå upp så här tidigt, gick upp klockan 6 idag bara för att skriva klart arbetet och packa. Arbetet har jag skrivit klart i alla fall, men packa måste jag göra. Jag orkar egentligen inte. Jag vill bara lägga mig i sängen igen och somna om tills tåget ska gå och sen sova på tåget. Jag ska inte lägga mig så sent som klockan tolv igen, jag var helt död då. Men men, jag är så sugen på vatten så jag ska gå och och hämta det nu. Hoppas ni får en fin dag allesammans :)

Kram!


Bjuder på dessa

   
Jag och michaela innan nöjes den 28 mars! Mycket vackra
grimaser gör vi, haha.. Jag bjuder på dessa. haha

Tack micke ...

Tack micke för du hjälpte mig att städa, haha.. Vi var väl förtjänade våran middag ! :P
o ja, blommor o bin, du kanske ska ta de snacket och lära mig ett o annat kanske? ;)

Jag saknar denna kvällen när vi var ute, det var så jävla skoj, så fulla o så glada!  HAHA!

Kan dagen inte vara över:P

Jag vill att bara att morgondagen ska vara klar, så jag kan få åka hem till Uddevalla :)

J a g  s k a  f i r a  C a r r o , j o b b a  s ö n d a g  m o r g o n
w o h o !  H o p p a s  j a g  h i n n e r  t r ä f f a  m i n  s y s t e r.  J a g  s k a  t v i n g a 
p a p p a  a t t  g r i l l a  e n  s a f t i g  s t e k  t i l l  m i g  o x å !  J a g  h o p p a s 
v e r k l i g e n  p å  f i n t  v ä d e r , s å  k a n  j a g  l i g g a  o c h  s o l a  p å  a l t a n e n
h e m m a.  G u d,  v a d  j a g  l ä n g t a r  t i l l  s o m m a r e n!  J a g  s o m  t r o d d e
d e t  s k u l l e  b l i  e n  l u g n  p å s k  m e n  d e t  b l i r  a l d r i g  s o m  j a g  h a r
t ä n k t  m i g !  ( :

P u s s  p å  e r !



Älskar er ; *


Fullspäckat..

Tjingelingen,

Ännu en dag  har börjat. Imorse väckte jag sofia med en massa sms och fråga om hon skulle göra mig sällskap till skolan men det gick inte att få tag i henne, HON SOV!  Men jag hoppade på min cykel för första gången i år, och cyklade och mötte Michaela på vår vanliga mötesplats. Jag har verkligen saknat att cykla det var riktigt roligt att göra de, men ska cykla imorgon med, men då ska jag pumpa däcken först. Blir lite lättare att cykla då märkte jag ! ;) Men Idag har de varit mycket, så mycket att man hinner knappt att gå på toaletten eller äta något. Föreläsning på morgonen som vanligt, minns just nu inte ens vad de handlar om, jo juste om energi och så vidare, ganska intressant men ändå ointressant. Varför ska jag kunna detta liksom tänker jag bara, för det intresserar inte mig ett dugg. Men i alla fall, därefter blev det lab om fotosynteser och skit, detta kunde jag när man gick igenom de varje lektion i typ ett halvår på högstadiet och gymnasiet. Men nu är allt som bortblåst i mitt huvud.

Jag vill bara säga att jag mår så bra nu när det är så fint väder ute, man kan klä sig i andra kläder och när jag vaknar på morgonen är jag glad på direkten. För tidigt vaknar jag och så får jag en solstråle i ögat, de får mina läppar att le.

Det känns lite trist nu när man tränar varje dag, och har värsta motivationen till det och så ska man åka hem i typ 5 dagar. Jag vill träna träna träna, fit for fight!!! Var på spinning förut med michaela, det var så jobbigt, ni anar inte. Jag trodde mina ben skulle slut falla ihop, men jag klarade mig ända hem iaf. Nu sitter jag och tittar på hockey igen. 2-1 till HV står det, BAJS !! hehe..

V i d  b u s s t a t i o n e n  v i d  f r i s k i s  o c h  s v e t t i s


Beautiful day

Heejsan allesammans

Detta är min första lugna stund som jag har denna dagen. Det har varit fullspäckat men de gillar jag! Imorse hade vi föreläsning om evolution och artbildning. Därefter försökte jag och Michaela klura på vår uppgift som vi ska lämna in på torsdag, men den verkar jätte krånglig. Jag förstår verkligen inte hur man ska göra, mycket smart är jag. Efter skolan gick jag hem och åt lite snabbt, sen skyndande jag mig till bussen för att åka och träna, det kändes verkligen skönt. Var verkligen på tränings humör. Men mest av allt kände jag för att spela handboll utomhus. Jag har fortfarande känningar av det sen jag spelade handboll i Vallentuna. För i denna perioden av året spelade vi ute, och de var så skönt. Nu kommer minnen tillbaka. Men de var inte det jag skulle skriva om. Men men, som sagt efter träningen så åkte jag hem, åt på 5 min, bytte kläder på 5 min så stinkande och icke duschande åkte jag ner till stan igen för att möta upp Emeli Asplén på stora torget. Stor besök från Uddevalla minnsan, alltid lika trevligt att se henne. Så de blev en kaffe latte på Wayne's Coffie i solen. Mumma ;*

Ja nu sitter jag här och tar det lugnt, ska strax ta och sätta på mig träningskläder igen och gå och möta Maria och Co. för att åka ner och gå på ett gympa pass! Är hemma igen strax efter halv 8 någon gång. Men innan dess ska jag ta itu med disken. Alltid lika trevligt. Mariella har lovat nu att hon ska ha de städat nu innan hon åker hem till Uddevalla. Lycka till säger jag med det ! ;)

Tjingeling

(Emeliedåva! )
  

Ännu en söndag.

Hello

Idag har det varit en blandad dag med vädret. När jag vaknade var det soligt, för det sken in en ljusspirnga mellan persiennen o in på mig, men sedan försvann solen och de blev mulet. Vid halv 2 tiden när sandra skulle åka till köping var det solit igen. men nu är de tråkiga vädret tillbaka igen. Idag händer inget speciellt verkligen. Jag har diskat, o legat i sängen och sätt på film hela dagen. Nu ser jag på hockey, Det står 2-0 till färjestad just nu och det är väl bra. :)
Ikväll blir det Bingo Lotto med Sofia :)

jag skulle vilja ha alla Rihannas tatueringar.. dom är så läckra :D


Vila ifred

Du kommer vara den finaste ängeln i himlen <3


Städpatrullen

Tjingeling..


Ja, nu sitter jag här igen. Varför fastnar man alltid vid datorn när man egentligen ska göra något annat. Hela morgonen har jag städat. Det syns verkligen skillnaden nu. Ska bara ta och skriva klart detta och sen fortsätta, det ska fanimej bli jätte fint. Så man kan väl kalla detta för påskstäd. Så är det fint sen när jag kommer hem igen från Uddevalla. =)


Sen ska jag ta och läsa en bok vi har till skolan, " en historik om nästan allting" får läsa som fan nu, så slipper man de sen. Bara man minns vad som står i den när man har provet som är om typ två månader.



Ja, hur kan något sånt här hända egentligen. Många som sett fram emot detta, men livet ville väl inte. Men ge inte upp, det finns flera chanser. När jag kommer hem så ska jag finnas hos dig hela tiden. Ska vara med dig hela tiden, krama om dig. Hoppas de verkligen går bra idag. Det ringde förut ju, och sa att de började hända små grejer, men att de kunde ta hela dagen. Du ska veta att du finns i mina tankar. Älskar dig!


Hallåå Karlstad?!?! Vart är solen va fan! Det ända jag ser är stort vit dimma, jag vill se en bli himmel, solsken och folk som äter glass! Hörde att de var fint väder hemma i Uddevalla. Skicka lite sol hit va' (:  Apropå glass, jag har ätit jätte mycket idag! Säkert 4-5 päron splitar. Men de e för att jag tappar rösten hela tiden. Det finns ju inget som håller halsen blöt eller vad man ska göra. Och nu är den torr så då tappar jag rösten. Låter jätte mysko när jag läser det jag själv skrev nu, men de är det lättaste för rösten. Men det lite mitt fel, ska förstöra dom allt vad jag kan nu för snart ska dom bort!! !


Nu ska jag fortsätta, tuddeloooooo bitches





Sorg, vilse och hockey

Hejsan..

Nu sitter jag här inne hos Sandra och ser på hockey. Det är ju slutspel mellan HV71 och Färjestad. Då tycker jag att FBK ska vinna och jag tror det kommer sluta 3-2 till FBK. Hoppas hoppas nu då :) Ikväll ska jag och sandra mysa med film. Nu håller hon på och grejsar med keso på macken.. enligt mig så ser de inte gott ut, men de e för att jag inte gillar de.. men smaken är som baken, eller hur sandra ;) hehe

Idag har det varit en mycket jobbig dag, men det kommer ordna sig till slut. Hoppas allt går bra i natt, tänker på dig å älskar dig <3

Men ja, idag var jag och Michaela och åt buffé på en kina resturang idag. Det var mycket mysigt.. men ja, maten var sådär. Men trevligt, alltid mysigt att hitta på ngt med dig stumpan.. När jag skulle hem idag, så gick jag av bussen för att prata i telefon med min syster. Det hela slutade med att jag gick vilse i Norrstrand, asså de e ju inte lite smågator och hus där :O och allt såg likadant ut. Men jag hitta tillslut till kroppkärs badet så där gick jag på bussen igen.. haha det finns inga genvägar tydligen, för det slutade med att det blev omväg :P

Pja, sen så sa jag ju till mig själv att jag skulle städa, jaaaaaa jag har inte gjort det och jag hatar att jag inte gjort det ! Får fanimej göra de imorrn.. Plugga och städa, plugga o städa, får inte göra ngt annat nu mariella. annars blir jag sur på mig själv och det vill jag inte.. :)


                                                    Min syster dotter sanna. saknar dig gumman :)


Min syster och jag!



HON
Vad heter hon? - Therese
Vad var det senaste hon sa till dig? - Ingen aning.
Vad brukar hon säga när hon kommer hem? - hej? =)
Vem umgås hon mest med?-  Sin dotter Sanna
Har hon någonsin haft en pojkvän? - Ja, hon har väl de :P
Har hon en speciell lukt? - det minns jag inte.
Kan du hennes mobilnummer? -  Jag kunde :P
Vad är typiskt henne? - att dra fingrarna genom luggen, kan se de framför mig nu :P de är de ända jag kommer ihåg :P
Är hon din lillasyster? -  neej
Är hon din tvillingsyster? neej :)
Är hon din storasyster? -  Hehe ja..

NI
Hur många år skiljer det mellan er? - Mååånga
Har ni samma föräldrar? - Samma mamma.
Brukar ni göra saker tillsammans? - Sitta o prata, eller åka runt o göra ngt..
Kan ni prata om allt? -  Det mesta ja :)
Kan ni skratta åt allt? -  hhaha ja!
Bor ni i samma hushåll? - Nej de gör vi inte.
Umgås ni med samma människor? - När vi är med samma folk ja :P
Är ni oftast sams? - Bråkar aldrig
Tycker du att ni har en bra relation? - Verkligen
Tror du att hon tycker det? -  Det är jag helt säker på att hon tycker.
Samma skola? -  Vi har gått på samma skola, men inte samtidigt
Samma musik? -  Njaaa..

DU
Vad var det sista du sa till henne? - Ingen aning :P
tjaffsade sist?- nevah
Uppskattar du henne? - Alltid :)
Litar du på henne? -   ja
Brukar du sno grejer av henne? - 
Ställer du upp för henne om hon behöver?  Självklart
Om du såg henne gråta, skulle du gå dit?  Ja!
Till sist, älskar du henne? -  Ja, Finns ingen som henne  :)

Rastlös jämt och ständigt

Mariella, skärpning. ! Du måster verkligen lära dig att bli lugn, kan inte alltid vara rastlös och ha hela tiden något och göra. Varför kan du inte bara sätta dig ner med en bok och läsa eller sätta dig framför tv och bara titta. Nej det går verkligen inte, jag måste hela tiden ha något och göra, och jag börjar bli irriterad på detta!


Besök av kungen o drottningen

Skolan fick besök idag av våra egna kungligheter, Drottning Silvia o Kung Carl Gustaf



Mår jätte dåligt!

Mår verkligen inte bra, kan inte sova, o har så ont i bakhuvudet o i halsmandlarna. Kan inte ens ändra på huvudet det gör så ont, så därför har jag jätte svårt att sova oxå. Jag orkar  inte ligga o snyta mig mer, snart en hel toa rulle bara inatt.. kan inte sova heller, Vill ha mamma här :'( :'(

Och i morgon måste jag oxå gå till skolan, för jag kan inte missa laben men föreläsningen kan jag missa. För annars får jag rest tills nästa termin, o det vill jag fanimej inte! Fast jag ska ju inte gå till skolan sjuk heller, ååh, fan vilket dilemma. Hoppas jag mår bättre till morgonen. Jag orkar inte vara sjuk igen. Det är i sånna här stunder man vill ha mamma hos sig bara, då känner man sig trygg, nu vill jag bara ligga o grina för att jag mår dåligt! Tööönt du är mella alla mår ju faktiskt dåligt och vill ha mamma hos sig :) 

 Nu ska jag försöka sova igen då, om de går,  Juste innan jag  glömmer det, en sak som är bra idag är att det är 5 månader kvar tills jag fyller 20 och 8 månader tror jag (A) tills jag åker till Thailand ^^. kram


RSS 2.0