Halloween part

Nu e det party!! :D  it's halloween party ;)

Mys kväll!

Hejsan!

Kom hem för en halvtimma sen från Emelie.. Har varit jätte mysigt, fick se på hennes bilder från thailand, och bland annat bilder från stranden där jag och mamma kommer koppla av i två veckors tid ;) Hon såg ut att ha haft de riktigt kul när hon var där nere.. Tack! Sen åkte vi och hämta jessica och drog till Ica.. Köpte snacks och drog hem till Emelie igen och tjöta och kolla på idol.. Sen så hände de lite saker där på kvällen som var lite osis.. Inte roligt och hitta en sån läcka i köket direkt :/ Men de fixar sig pemlan ;) Jag stod med Jessica ute på " balkongen" när hon var ute o rökte. Plötsligt säger jessica oj.. och så kikar jag ut och där springer en naken kille förbi.. Krit blek var han och hårig! hahah.. fy vad jag skrattade..Roligt var det iaf! ;)

Nä nu ska jag sova .. :) natti mina vänner..

Imorgon är de Halloween Party hos mig.. Trevligt.. de kommer bli runt 35 prs..fräckt.. :P

Ciao

Bettan! :)

Hejsan!

Idag har jag varit med Bettan! Det var mycket skojsigt.. Vi var nere på stan och kika lite i affärer och så.. Sen åkte vi hem till mig och jag laga mat till oss.. :) sen åt vi mat, kolla film, låg i soffan och prata.. Var jätte mysigt tycker jag:) hihi..

Jag läste jettis blogg nyss.. Fan vad less jag blir på folket :S gaah! Men om de ska vara så så har vi så jävla mkt roligare! hihi :)

Puss

Bebis..



Syrrans bebis.. v 12 är hon i <3


En vän..

EN VÄN

Att ha en vän är jättefint

Att vara någons vän är nästan ännu bättre

Det känns som att vakna

och veta att solen skiner

En vän är någon som man har roligt med

Men en vän är mycket mer…

Någon som tänker på en när man är borta

Någon som håller tummarna

när man ska göra något svårt

Man känner sig aldrig riktigt ensam

när man har en vän

En vän lyssnar på vad man säger

och försöker förstå vad man menar

Men en vän håller inte bara med

En vän säger emot

och får en att tänka efter

En vän lär en att tycka om nya saker

saker som man annars

inte skulle ha kommit på

En vän är någon

som tar sig tid när man kommer

och som tycker om en

fast man varit dum

Alla kan vara vän med någon

bara man inte har så bråttom

att man inte märker

när någon vill bli ens vän

Vän är ett bra ord

det är nästan det bästa ordet!



I'm so happy. I'm o glad..

Häääääj!

Yääääääääs! Jag är glad idag med! hihi.. Igår hade jag en bra dag, glad hela dagen och speciellt på kvällen.. Efter att ha inte pluggat något på dagen fick jag skuldkänslor och satte mig vid hemtentan vi har i denna kursen. Gjorde klart den! Det kändes mycket bättre.. Idag ska jag sätta mig med alla andra övriga uppgifter så jag får så lite som möjligt att göra på slutet! :)

sofia och jag har kommit på att på fredag eller lördag är det sista dagen vi ses på detta året. Eftersom hon åker till Hällevadholm på lördag och kommer tillbaka till karlstad typ den 30 november eller där någon gång. Och jag åker hem till uddevalla den sista november.. så vi får äna om varandra.. Och sen när jag kommer tillbaka till karlstad den 19 december då åker hon hem till hällevadsholm igen. Men men :) Vi ses ju snart igen, vi tar uddevalla på storm när vi går ut stumpan ;)

Nä nu blir de frukost och sen sätta mig och plugga lite och städa lite :)

Fick nyss reda på att jag ska träffa Betty Spagetty imogon! Wieee :)

Tjaooooooooooo :D


Farfar



Jaa, ursäkta min fula frisyr, men jag klippte min lugg själv mitt i natten för jag hade tråkigt! Men detta är en av de sista bilderna på mig och min farfar. Min goa farfar som var snäll mot mig och ingen annan ;) jag älskade att stå i med han när han gjorde fiolerna och så. Han skulle blivit så glad för att jag hade kommit in på finsnickeri linjen på gymnasiet ( jag valde ju inte den linjen dock). Men farfar kommer alltid vara min inspiration till saker o ting. Han var en cool gubbe när han dog. Kommer ihåg när farmor hade gått bort och vi hade begravning. och sen när vi stod vid kyrkogården och skulle kolla på blommorna o så. Så gick jag o farfar lite åt sidan o pratade och höll varandra i handen.. De kunde vart ett år innan detta kortet togs. Jag får fråga mamma om de finns några bilder på mig och farmor. Jag kommer knappt ihåg hur hon såg ut för jag valde att inte träffa de sista året innan hon dog. För hon låg på dement avdelningen på ett ålderdoms hem. Då var jag rädd för äldre sjuka personer. Konstigt nu jobbar jag med det. Men efterson farmor inte kände igen mig när jag var där blev jag ledsen när jag satt i bilen med pappa på vägen hem igen. Jag har inte så mycket minne med min farmor och farfar faktiskt. Och det är jätte tråkigt.. Men iaf, de var de bästa så länge de levde.. Hoppas ni har de bra vad ni än gör <3 :) 


Busy women!

[x] Diska
[x] Tvätta
[x] Bädda sängen
[x] Dammsuga
[ ] Plocka undan
[ ] Allt är som de ska här hemma nu :)

BF3D


 

1,5 år sedan nu <3

Städning :)

wohoooooooow :P

Nu har jag min andra tvätt i maskinen och jag har precis ätit mat. Jag är jätte mätt ska ni veta! Så jag måste ta och bädda nytt i min säng dammsuga och plocka upp lite. Jag är lite besviken på en vän jag har. Fick ett sms i skolan idag att vi skulle ses ikväll och när jag sa att vi kunde de så hör personen inte av sig igen. Så då skiter jag i det och fixar här hemma istället. Känns ju inte direkt så roligt!

Lektionerna idag har varit mycket tänkade, och sånt här som vi disskuterade idag, gillar jag att disskutera.! så ja.. :) bra bra. Nu ska jag fortsätta med städningen :)

jaha? så de är så här det kommer vara, kommer vi aldrig mer att prata med varandra?

Bergvik..

Hej

Yes! Nyligen hemkommen från Bergvik med självesta Emelie. Woohoo.. De var skoj, verkligen :) Kolla på massa barn leksaker och allt annat .Man får så mycket lust till vad man vill laga för mat, men man kan ju inte köpa så mycket mat till bara en person tyvärr : / buhu.. Jag har så jag klara mig ett jävla tag framåt iaf ;) frysen är jätte full :P hihi.. men var as skoj att åka iväg en sväng så där på kvällen :)

Den bilden är du inte riktigt beredd på va emelie ? ;)




Ah, pappa.. I miss u..


Mat i micron

Japp! Nu står maten i micron. Det blev en av mina matlådor som jag tänkte ha i skolan. Men jag orkar inte fixa riktigt med mat, men samtidigt vill jag det. Jag tänkte göra potatisgratäng men mamma sa att de skulle ta typ 1h o så, och de orkade jag inte med. Och jag känner inte direkt för att gå ner och handla något heller. Jag vill ha något snabbt! Så det får bli en av mina goda taco pajer. :)

Idag har jag haft en konstig dag. Jag somnade gick och la mig vid halv 10 och så låg jag där och vred mig fram och tillbaka en liten stund. Jag vakna till vid halv 2 inatt och somnade av snabbt igen och vaknade vid halv 9 och prata lite med mamma satt vid datan. Somnade kvart över 10 och sov till halv 2. Halv 3 sommar tid! helt sjukt eller vad säger ni :P och jag skulle nog kunna sova en stund till ;) huvet är  fortfarande inte bra..


Det är något fel på dig!!!


Huvudet

ja herregud.. Mitt huvud, jag dör.. Fick precs tillbaka min huuvudvärk. Hur kan jag ha de så här? Jag som hade planerat så mycket idag. Men det gick som de gick. Och jag som skulle städa o så. Men nix, jag får göra det imorgon istället :).. Men nu rär jessica här snart så jag får gå ut och ta lite luft :)  Ciao =)


2 månader kvar till julafton

Detta har nog varit den värsta dagen efter någonsin. Jag som inte brukar bli bakis, iaf inte ha ont i huvudet. Men när jag vaknade kl 11 imorse trodde jag min hjärna skulle explodera. Jag låg längekvar i sängen och hörde min grannes dunkande musik. En marddröms start på morgonen garanterat. Natten var inte direkt som jag skulle trodde. När jag kom hem igår så var jag trött men de var lite svåt att somna. Sen vaknade jag mitt i natten klockan 2, av att de ringde och ah, samtalet var väl inte de jag ville ha. Men iaf jag somnade vid 4 igen och vaknade vid 11. Idag skulle jag följt med till skoghall men jag klarade inte av med huvudet. Men vi får ses ikväll ist! :)

Nu ser jag på slalom i tv, nu känner man att tiden går snabbt. Idag är det faktsikt 2 månader kvar till julafton och 38 dagar kvar tills jag och mor åker iväg. :)

Näe nu måste jag snar äta.. Magen e hungrig :)



Tjejkväll

Tjillvippen..

Nyss hemkommen från en tjejkväll med singstar och mys med brudarna Emelie, Jessica och Michaela. Jag har ont i halsen för jag har sjungit för mycket och rösten är väl inte den bästa. Men man får göra det bästa av saken och ha roligt av att göra bort sig ;) Ingen bräcker ju den sjönsjungande sångfågeln Jettis.. Det måste vara omöjligt.. Hon både dansar och sjunger och har sig, men hon har ju haft mycket övning till det med ;) Tog bussen vid halv 1 för började bli lite trötta. Jag och Emelie följde med Michaela till Campus. Så det blev en promenad för oss. Sedan gick jag med Emelie och lämnade av henne hos sig för att sedan fortsätta min promenad till mitt hem. :) men de var mycket skönt, gillar att promenera på kvällarna pga luften och det är så lugnt och stilla.. Och nu sitter jag här med trötta ögonen och pratar med lite folk på msn.

Dags att nana men först här kommer lite suddiga mobil bilder från kvällen :)







Tacopaj

Denna taco paj står i ugnen nu :) mumsigt.. o julmust till det.. =)
imorgon är det 2 månader kvar till julafton till och med :)




raderat

INLÄGG RADERAT!

 


Give it up

1 gång 2 gånger 3 gånger 4 gånger 5 gånger..  jaha.. Jag lägger sista krutet i --- nu..

FAN

JAG DAMPAR FAN LOSS... bättre att sticka från datan nu innan jag säger fel saker ch börjar bråka.. GAH!

Sunne

Yes box, segt som fan är det att komma in på sidor o mitt internet dampar loss så in i helvete.. Men de är väl så nu bara för att jag snart ska byta internet till det mobila. Längtar tills jag kan gå runt med datorn.. :)

Men iaf, idag var vi på sunne med klassen eller bara LOGO'n. Först var vi på Diconeq. Först fatta jag inte var de var eller jo, men inte vad man använde det till det dom gjorde där. Men de dom gjorde var stålrör som man gräver ner i marken för att få typ bergvärme antar jag. Sedan gick vi över till ngn geografisk gymnasie skola.. Där prata en tjej som heter maria tror jag om näringslivet i sunne. Sen prata Svensk näringslivs bruden o sist kom Anders Johnsson.. det var svårt att koncentrera sig då de var dåligt med syre och man blev trött. Sedan bjöds det på mat vilket var gott. Sen åkte jag hem, plugga en kort sekund och sen in till sandra o fika för hon fyller år imorgon. trevligt! :) Sen har jag bara pluggat.

Ja denna veckan blir väl ett sorts test på alltingen. På dig mig och er. Skall bli intressant hur denna veckan slutar..

 Nu är det dags att sova för jag ska till praktiken imorgn..

bye

Hemtenta

Yeah, I'm back och jag har inte gett upp med att skriva här. Kunde nte komma in här igår för mitt internet var så fruktasvärt segt.. och det dampa varje gång jag klicka in på blogg.se..

Idag har jag varit på praktiken och så har jag suttit här hemma och pluggat på hemtentan till geografin.. Fy säger jag.. Jag är trött o kommer nå lägga mig tidigare än vad jag gjorde igår.. o mat har jag inte heller ätit.. önskar mamma kunde komma hit o laga potatisgratäng o kassler.. mh så gott :) hihi..

men nu ska jag lägga mig framför tv :)



....

Något känns väldigt fel, men jag kan inte sätta pricken över i't för det.. Satt och funderade på det under dagen. Vad, vaför? Hoppas de blir bättre snart, för de tär ena på psyket.. Känns så där när man inte kan vara glad längre..

Jag är glad att jag är hittat en vän som är precis som mig. Hon och jag har ungefär haft likadan uppväxt. Med samma problem så de känns skönt att kunna dela med sig utav mina erfarenheter och hon sina. Det betyder oerhört. Till vissa andra som inte alls förstår. Arv och miljön påverkar  väldigt mycket hur man är som person i dags läget. Men tur det finns flera som ver hur jag känner och tänker.

äta, plugga och träna stå på listan


We are the world (8)

Haaai!

Idag var det vår sista dag på geografi kursen. Men den är inte riktig slut för det för våran lärare ger oss en hemtenta som ska sträcka sig över våran nästa kurs som börjar på måndag. Så jävla surt tycker jag! Han har ju haft flera övningar på lektioner osv som har varit obligatoriska osv.. men men.. Så jag tänker att jag ska sitta på söndag och skriva den iaf. Hoppas de blir bra! :)

Ja, vad gjorde vi idag då. Jo vi hade våra redovisningar. De är så att varje grupp har gjort ett studiebesök på en skola och intervjuat lärare om deras geografi pedagogik. Våran grupp gick de bra för tyckte jag. När vi stod där uppe gick tiden jätte snabbt och plötsligt hade det gått en timme. Varje grupp tog en timma på sig. Så vi slutade klockan 4 idag. På slutet var man jätte trött, men man klara det ju. Det var intressant, me lite upprepningar.

Imorgon ska jag åka till Åmål och träffa min bror och hans familj. Hans dotter Linnea ska spela sin första Handboll cup. Det kommer nog gå jätte bra tro jag.. Annars får faster lära henne ett å annat ;) Men får lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon igen. Aldrig får jag sova ut. Längtar tills söndag då ska jag fanimej sova ut så länge de går :)

Sweet Dreams nu ska jag läsa om gud.


Torsdag

Shobre!

En rätt hyfsad dag idag faktiskt, dagarna går fruktansvärt snabbt bara! Föreläsningen var faktiskt bra idag tyckte jag. När han började lektionen tänkte jag vad håller han på med när han bara ställde oss en fråga och satt ner i drygt 10 min. Men sedan när han satte sig ner och pratade om diverse olika naturlandskap så blev de intressantare och intressantare faktiskt. Man liksom levde sig in i alla dia bilderna han visade och olika natur miljöer man själv har varit i.

Efter skolan så stack jag ner på stan med michaela. Satt och fikade på Waynes riktigt mysigt att få sitta och prata där med henne om allt möjligt, delar oftast, tycker jag iaf, lika åsikter om de ena och det andra ;) ♥ Sen åkte hon och träna och jag åkte hem och pluggade i ungefär en timma. Sen åkte jag och Maria ner till friskis för ett gympa pass men de var nog en bortslösad timme av mitt i af. Passet var katastrofalt dåligt. Jag frös till och med.. :S Men sen åkte jag hem, käkade och har nyss duschat. Nu ska jag sätta mig och läsa igenom mina papper till redovisningen imorgon. Kommer nog gå as kalas tror jag. :)



Tjing!


Man väljer sina val här i livet

Hello again

haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt dig. Man väljer vilka man vill ha kontakt med, de andra skjuter man undan som om det vore skräp. Ens mamma är alltid ens mamma och henne älskar man oavsett <3

Du har nu gjort dit val och där med har jag gjort mitt val. Man märker ju på dig att du inte vill ha något med oss att göra, så varför ska vi då bry oss om dig. Du kanske har delar av mitt blod i dig, men du kommer aldrig ha en plats i mitt hjärta..

Ciao


Yes! :)

Hey

Yes! Min bok kom idag, i och för sig så ska vi inte ha den förän i historia kursen, men den verkar riktigt intressant nu när jag har suttit och bläddrat i den. Den heter Sveriges Historia som de står en massa fakta i. Well, den är fet! Riktigt fet och gladpå 511 sidor. Hoppas inte vi ska läsa hela den, fast de gör mig egentligen inte mycket för jag tycker om historia. Roligaste ämnet iaf var det när jag gick grundskolan för jag hade inte historia i gymnasiet.

well well, nu sticker jag och lägger mig i soffan, ska dock äta något oxå för min mage är hungrig. Sedan är de fotboll som står på menyn! Nu jävlar Sverige, nu tar ni dem! :)

Ciao :)


Att lätta sitt hjärta måste man få göra

Hej hej

Jag känner mig starkare än på längre. Dagen har varit bra och den har gett mig mod till något jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag skrev ett mail till en syskon och berätta lite vad jag tyckte och tänker om hela situatonen. Jag är less på att hela tiden höra skvaller och skitsnack. Speciellt när det händer mitt framför min egna mamma. H*n får tyckta vad hon vill om detta men jag säger bara som det är. Det får bli som det blir mellan oss, inte för att det finns något mellan släktingen och mig nu så det kan ju inte bli bättre eller värre än vad de är. För vårat syskonförhålland eller vad man ska säga, ligger redan på botten.. Allt är bara oacceptabelt hur det hela ligger till, och ja har sagt vad jag tyckter och tänker till de olika parterna som det gäller. Nu är jag faktiskt vuxen så jag har rätt att säga vad jag tycker och tänker. Hela mitt liv har jag vuxit upp under skvaller, bråk och skit snack mellan dessa parterna. Och jag är så fruktansvärt less. Ska det gå så långt så hon inte ens bryr sig om att du gör som du gör!

Ni som undrar vad de handlar om så är det att jag har vuxit upp med min ena syster, de andra 5 eller vad man kallar det har aldrig funnits i mitt liv. Man blir frukatnsvärt avundsjuk när man hör alla andra pratar om deras jämngamla syskon och mina vill knappt veta av mig på grund av alla bråken som inte ens har med mig och göra. Men jag trodde det skulle bli skillnad nu när jag flyttade till Uddevalla och få umgås med släkten igen. Men icke, hela tiden var det krig om betygen, eftersom jag hade en släkting i klassen. Inte mellan mig och henne utan medan våra mammor. Jag har aldrig brytt mig om hon fick bättre betyg än mig, so wha liksom? Jag har kört min egna stil och brytt mig om vad de andra har sagt. Men nu har ja blivit så himla ledsen pga hela situationen de senast så jag kan få vredes utbrott i min lägenhet. Jag som aldrig fått de tidigare tycker det är helt sjukt att det kommer nu. Att jag inte vill umgås med min släkt är helt sjukt, för när jag var liten så ville jag träffa mina släktingar eftersom dom var jämngamla med mig. Jag vill inte ha din respons, jag ville bara lätta mitt hjärta, så jag kan lägga allt bakom mig! Så många gånger som jag har skrivit mail, sms, brev till dig, som jag bara har kastat eller raderat. Nu gjorde jag det. Och nu känns det som en tyngt har släppt. Det kanske var jätt bra att jag skrev men nu har jag gjort det i alla fall. Fö familjen är ju trots allt viktigast! 

 Nu ska jag återgå till mig vanliga glada humör..


Innebandy

ja som ni vet hade  jag de fullt upp igår och hade verkligen ingen tid att sitta vid datorn.. Så fort jag kom hem från praktiken var det bara att hugga i sig mat o sen packa väskan, byta om och möta upp Malin. Vi åkte till Åmål för att sedan hoppa in i en bil som tog oss till Billingsfors. Vadå värsta utflyckten. haha.. Men där så spelade jag lite bandy. Det var roligt med ett härlgit gäng faktsikt. Men inte lika bra som mitt i uddevalla som är bäst ♥

men usch vad hemskt det gick ska ni veta. Gjorde en mycket bättre träning i skoghall. Men jag ska nog pröva på mer med billinge, det var skoj att få träna och man kände sig välkommen liksom :). Hade varit gött att komma igång liksom. Fast det kände väldigt mysko att träna i den hallen man har spelat tävlingar liksom i :P haha.. men men :) Allt för innebandyn :)

Nu ska jag sticka till skolan.. ciao


Bilder

Här e lite bilder.. :



Petra och Caroline ( Barret var här förra helgen ) :)



Jag var i Stockholm med klassen! :)



Och jag har festat med Nathalie :)


hit o dit o upp o ned

Hej o hå ut i de blå.

Flänger hit o dit ja, Stockholm, Karlstad, Uddevalla, Trollhättan, Karlstad och Billingsfors. Ja.. Imorgon kommer de nog bli en av mina hektiska dagar hitills.. Praktiken på morgonen- vara där typ ngn timma- sen till skolan en liten stund- tillbaka till praktiken - hem o byta om - till stationen o åka till billingsfors - träna - hem - äta/sova/duscha - plugga / sova.. Ja, den som får se mig imorgon blir lycklig ;)

Nä nu sk jag packa ihop mina saker igen ^^.. Hoppas detta blir en bättre vecka..!


Du har ingen aning

Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, ?!




Sthlm ?

har tappat lusten på allting och alla.. Jag bara tappa total lusten igår.. Inte så jäkla roligt när man eh.. jag vill inte ens skriva om det här.. Skoj att vara i sthlm, iaf första dagen sen samt alla besöken vi gjorde.. Är i Uddevalla nu, för att försöka få nya krafter o nya tankar.. Hoppas de tankarna man fick på bussresan hem igår förändras o att de blir en annan känsla att gå till skolan på tisdagen igen efter sthlm resan.. Inte roligt säger jag iaf..
Vrf ens säga ngt.. orkar inte med tissel o tassel.. Så inte roligt!

kan skriva om sthlm resan när jag har lust, har jag inte nu..

Har iaf kvällen att se i fram emot. Nathie och jag har alltid roligt så det ska bli jätte roligt att komma ut på krogen här i ua o träffa folk..


Stockholm next..

Jag säger då det! Kroppn är inte direkt inställd på att vakna så här tidigt men vaken är jag! Så trött är jag väl inte men jag ska säga er att de hade varilt 10000000 gånger bättre att ligga under den varma täcket! Fast nu ska jag verkigen göra mig en rejäl frukost så jag inte blir så hungrig sen på bussen, fast mackor ska jag ta med mig. Och min kudde o ipod så jag ska allt försöka sova i bussen, om de nu går men dom flesta kommer nog vara trötta. Sedan några timmar senare så kommer jag vara tillbaka där jag tillbringade mina fritidar efter skolan för några år sedan. 5år sedam jag bodde i Vallentuna och år går mycket fort! Saknar det otroligt mycket. Men nä nuska jag allt gå och fixa frukost och klä på mig varma kläder. Underbart or what! :) hihi

Ha det så bra tills imorgon  =) bye


Full rulle

Nu kommer jag ha de fullspäckat, resten av veckan.. Det låter helt underbart faktiskt tycker jag !

v 41:

Tisdag: skola hela dagen, packning
Onsdag: Till stockholm. Göra en massa studiebesök osv.
Torsdag: Massa studiebesök samt åka hem på kvällen. Hemma vid 21 tiden. Köpa ngn present till pappa oxå. Pricken fyller år
Fredag: Studiebesök på mediacenter. Ska med tåget som går 13.55 lr ngt liknade iaf. Festa med Nathalie på kvällen Iaf är bestämt! :)
Lördag: strömstad tror jag! :) träffa släktingar.
Söndag: Överby/trollhättan o shoppa. Hem igen till Karlstad!

Haha.. Ni kommer inte se mycket av mig iaf! :) hihi.. Lovely or wha?

Juste, nu har jag beställt boken iaf för historian. Boken heter Sveriges historia och är 511 sidor lång. Bara att börja läsa direkt.. wohoo


Stockholm imorgon

well well well

Imorgon åker jag till stockholm med klassen. Ska bli skoj skoj! :) Bo på vandrar hem ska vi faktiskt göra, typ sova i 5-10 mans rum.. haha hur ska detta gå säger jag! :P  Men de ska funka.  det som är jobbigt är la att jag måste gå upp klockan 5.00 imorgon bitti.. fy fan.. påminner mig när jag var tvungen att gå upp så tidigt för att åka till jobbet i somra.. fy fan. :)

Idag blev de super go mat när jag kom hem tycker jag. Potatis, köttbullar, brunsås o lingonsylt. Så mumsigt tycker jag :D hihi.. värsta husmanskosten eller vad sägs :P

Nä nu ska jag packa.. hej :D






Planering.. hmm

6 oktober fyller pappa år
7-8 oktober klass resa till Stockholm
22 oktober fyller butch 26 år
23 - 25 oktober tror jag att jag åker hem till uddevalla
31 oktober fyller mamma år och det ska bli stoort Halloween party
8 november fyller Pricken år
16 november börjar prakitken
20 november är det planerat att barret ska få barn
1 december är det Thailand
17 december på natten landar vi i sverige igen
21 december fyller Michaela år!
24 december är det julafton
31 december är det

på 3 månader är det mycket att se fram emot faktiskt.! Tänk vad tiden går snabbt liksom :)

Söndag

Idag har varit en dag utan dess like!

Jag vaknade vid halv 9 och var super glad och verkligen utvilad. Inte ofta jag vaknar så verkligen. Men det blev en kort promenad vid 9 tiden och sen ett besök på konsum. Köpte nybakat bröd och juice och aftobladet och skvallerblaska. Jag tände lite stearin ljus och åt min macka och läste tidningen. Verkligen en typiskt söndags morgon tycker jag! Men helt underbart var det. Sedan så satt jag och mamma och prata om Thailand och planera lite hur vi ska göra med pengar och utflykter. 58 dagar kvar det och jag längtar till att få ligga på stranden och bli brun inför julen.. Det låter underbart va ;)

Snabbt blev klockan 2 och då skulle jag möta Malin för jag skulle åka med henne till Tingvalla hallen och titta på innebandy. Först var det elitseriematch mellan Dalen och Kalstad. Dalen vann med 5-1. Sedan vart det dags för Billingsfors mot Sjöstad. Sjöstad vann stort med 10-0. Tråkigt för Malins lag tyvärr. Men sen åkte jag bara hem och fixade Taco till mig och tittade på tv.

Försökte även på spikmattan igen, och denna gången gick det mycket bättre. Klarade av att ligga lite längre men försökte först med t-shirt och sen utan den. så nu är det varmt på ryggen :)





Sedan måste jag säga att jag är så trött på hela tiden ställa upp för vissa. Detska faktiskt bli ändrig på det. Hela tiden hjälper man men aldrig får man något tillbaka. Iofs så frågar jag inte så mycket om hjälp för jag klarar mig mest själv, för jag vill klara mig mest själv. Orkar inte bara ge och ge och ge, utan man vill gärna få någoting tillbaka någon gång. Ge och ta är det!



De viktigaste personerna i mitt liv

De viktigaste personern i mitt liv!



JAG ÄLSKAR ER!


Kanelbullens dag!

Hello everyone..

Yes, idag är det kanelbullens dag oc jag orkar inte ta och baka bullar idag tyvärr :/ Får kanske ta och köpa en sedan. hihi. Idag ska jag till tingvalla hallarna med Malin och titta på när hon ska spela match. Mot vilka vet jag dock inte men men. Det kommer bli jobbigt att titta på en match men hey what I love Innebandy! Jag titta inte ens på någon handbolls match när jag slutade med det. men men :)

ah, nä nu ska jag klä på mg och så ska jag följa med sofia ut när hon ska röka ,P

Tjing tjong :)

Spikmatta

Hej hej hopp!

Barret och petra åkte för en liten stund sedan. Var jätte skoj att dom var här verkligen! Gick lite på stan men man kunde inte se något direkt för de regna som satan tyvärr.. Petra du får komma en annan gång när det är fint väder. Sedan åkte vi till bergvik och käka. Gott blev de, lax med stekt potatis och en jätte god sås, Tyckte barret iaf ;)  Stackarna. dom körde fel när dom skulle åka hem. De hamnade i Årjäng :/ så nu får det blev en liten omväg för dem


Jag köpte en spikmatta. Låg knappt 2 min. Sedan klarade jag inte av mer. Gjorde fruktansvärt ont, och nu är jag jätte öm. Jätte röd på ryggen och gör ont när jag lutar mig mot väggen :( Men ska testa med en t-shirt sedan ;)


Lördag

Hello!

Sitter här och väntar på Petra och Barret. Dom skulle varit här nu om dom hade åkt vid 9. Men dom stanna vid åmål. Så nu dröjer det ytterligare 1 h tills det är här. Hm, då hade jag ju kunnat tvättat i morse :/ Hata att sitta och vänta!

De ska bli skoj och träffa dem, de var ju inte igår man gjorde det liksom. :)

Känns som att de är länge man varit här. Att man inte varit hemma på flera månader. Men egentligen är det baraen månad sedan jag var hemm. Nu har det gått 1 månad sen jag fyllde år. Och det är 59 dagar kvar tills jag åker till thailand. Jag måste packa min väska med kläder jag ska ha med mig till Thailand nästa gång jag kommer hem, så jag inte har så mycket med mig när jag åker hem sista gången. Sen blir det ju liksom både vinter och sommar kläder mixat, haha.. Härligt de du ;) sen åker jag hem för jul lov ^^ nice ;)




Äntligen fredag

yeaj! vet ni vad! :)

Idag har jag och min handledare planerat mycket inför min VFU period. Studiebesöket har vi pratat en del om samt vi har bestämt vad jag ska ha för lektioner.. Planerat dem har vi gjort en del med. Nu är de bara grunderna som ska in. Så jag liksom vet vad jag pratar om ;) Det är ju väldigt bra att lärare kan liksom :P

Jag har ju 9 dagar att ta igen, men de kommer gå fett nice ;)

ÄNTLIGEN HELG

TJAO






Ikea, ey Kamprad! who?

God kväll!

Haha, michaela jag bryr mig inte om vad jag gjorde för fel med den utmaningen. Jag gjorde och skrev den och en skiter jag fullständigt i den ;) Jag loosa ja!  haha : P

Yeah, Skola idag. Guuuuuuuud hemsk morgon. Hemskaste på länge! Jag ville inte vakna, snozza in i det sista och drog inte ens upp persiennen innan jag stack till skolan. När jag kommer ut genom dörren, var det spöregn, jag ville gråta :( I skolan prata vi om berggrunder och mineraler. Gick skitsnabbt! Sen åkte jag till Ikea med Michaela. Gör kul! :) haha,, har minnen där ifrån som typ när jag, pillan och mina päron var där. Sprang igenom ikea. Eller när jag och micha var där o typ lekte o tog en massa kort ,P haha.. :)

Sen åkte vi hem till var sig och så prata jag lite i telefon och sen åkte jag och Johanna till friskis och svettis och träna. Det var faktiskt jätte roligt, oh känner att de ändras lite när man gör vissa övningar. Man orkar lite mer och känner sig starkar och kan ta i. Härligt! :) Nja, sova nu !

ha de gött,,


Utmaning!

Jag utmanar:
Alla som gillar utmaningar :-)

1. vad heter du? Mariella
2. ett ord på fyra bokstäver: Mysa
3. flicknamn: Mira
4. pojknamn: Mattias
5. yrke: Montör
6. färg: Morotfärg
7. klädesplagg: Mjukisbyxor
8. mat: Macka
9. sak i badrummet: Matta
10. plats/stad: Monaco
11. en orsak att vara sen: ??
12. något man skriker: Maaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
13. film: (the)
14. något man dricker? M
15. band: Madonna ?
16. djur: Marsvin
17. gatunamn: Middagsvägn
18. bil: Mustang
19. sång: move on
Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!

RSS 2.0