Min roliga mamma



Mamma
- Therese var här och bjöd mej på thai mat fy så dåligt ( alltså maten var inge go tyckte hon )

Jag - jasså, då åt du väl något som inte var gott då.. *de brukar vara gott

Mamma - ja hoppas det finns annat 

Jag - de e klart de gör

Mamma  - donken....

Jag - jag åker inte till thailand för att äta på donken


Alla heter Glenn i Götebööörg

Jeap!

har jag precis kommit från träningen. Tyckte de var ett jätte bra pass faktiskt, hon var hurtig och hade bra men endå konstiga övningar som kroppen inte kunde göra. Men snart så blir kroppen smidig igen med lite träning. Ja, nu ska jag äta en macka och sen ska jag gå in i duschen. Sedan slänger jag mig i soffan och gosar ner mig och ser på den nya filmen jag köpte. Män som hatar kvinnor!

Tjosan i trosan som jag alltid säger till Angie!

När....

När solen skiner… vänder jag ansiktet mot det och blundar 
När min bästa vän är ledsen… kramar vännen en kram 
När jag har försovit mig… är hela min dag förstörd
När någon skäller på mig… blir jag frusterad
När jag är ledsen… vill jag vara ensam lr tillsammans med en mycket nära vän.
När jag är arg… Se upp för jag säger oftast fel saker då, oftast saker jag inte menar.
När jag är glad... syns det med ett leende på läpparna
När folk skriker på mig… höjer jag oxå rösten
När jag är nervös… kan jag inte prata och typ sluddrar när jag pratar
När min favoritlåt spelas på radio… sjunger jag med, eller dansar/diggar med huvudet.
När jag är rädd… kurrar jag i hop mig oftast tar en hand vid munnen eller drar upp kragen
När någon talar illa om mina vänner… Säger jag emot
När jag är sjuk…
vill jag bara ligga i sängen i soffan o se på tv
När någon kör som en idiot i trafiken… säger jag åt dne personen o köra försiktigt
När jag blir frustrerad… pratar jag om det frustrerande jag upplever med Alla!
När jag duschar… tänker jag på allt möjligt
När jag läser en bra bok… Gör jag inget annat än läser
När jag blir kittlad... drar jag armbågarna mot magen

Lovely!

Hellojsan!

Ja, skolan idag. Finns inte så mycket att prata om jag höll på och somna på lektionen. Föreläsningen skulle säkert var jätte intressant om Urbanisering om någon annan hade föreläst. Well, afterwards åkteoch jag och Michaela ner till stan. Vi leta efter skor, den enda som fann något var Michaela så klart. Jag får väl ha denna vintern utan stövlar eller något. Jag hittar inga för mina vader.. :( Får åka till Trollhätan och leta.  Blajja på detta. Jag hitta ett presentkort jag fick av syster Tina i julas. kände jag för att använde det. Det blev en bok - Liv och Lovisa. och så köpte jag en film för fösta gången på 10 år typ. Har inte köpt en film sedan 8 Mile kom ut :P haha. Men det blev Män som hatar kvinnor. Den filmn är bra tycker jag! :)

Friskis och svettis blir det ikväll med Maria, Lisa och Johanna. Nu jäklar ;) hihi. Film kväll med Sofia tror jag oxå :)

Ha det nice! :)


You say hello hello, I say bye bye..

Heey!

Woho, emelies dag idag, och de har varit en hyfsat rolig faktiskt. I skolan fick vi dock en onödig uppgift tycker jag, känns som gymnasiet igen :S Men ah jag ska skriva denna uppgften med Fredrik och Fredrik.. Haha,, när jag fick reda på detta fick jag tankar som man hade när man gick på lågstadiet.. Asså om man sitter mellan två killar så får man önska sig, eller om man sitter bredvid två med samma namn så får man önska sig. Haha, nu arbetar jag med två killar och båda heter fredrik. Fun fun!

Men eftermiddagen var roligt, först lite kaffe på ballen med sandra och sofia. Sen hade jag bråttom till universitetför att jag skulle ta bussen ner till sundsta för där bodde Jeanette. Och det var där födelsedagsbarnet och jessica hängde! Vi fyra gick till stan och tog en fika, haha.. Bra variation vi hade tjejer, Kladdkaka och coca cola! mumma de ;) Sen gick vi på bio och såg på the Ugly truth. ayayay som michaela säger. Så mycket skratt. Nog den roligaste filmen på länge! :) Trevligt sällskap måste jag säga, alltid roligt och roliga samtal vi har ;) hihi

Planering inför Halloween har startat. Tjejerna har tagit över ansvaret. Platsen är bestämd, nu ska vi locka folk. Vi ska skälla lite på grabbrna så dom tar tag i saken.. mjaou! haha.. MIn mamma fyller år på Halloween oxå, det är fräckt det ;) höhö.. aja, planeringen i högsta hugg.. vi tar o kollar med 40 bastarna i klassen om dom vill hänga på ;)


Aja, hoppas du haft en bra dag emelie, och du tycker presenten är bra som du fick ;) och alla andra du har fått :)

Juste, nu känner jag att saker och till håller på och ordnar upp sig. Nu slipper jag gå runt med klumpen i magen och bara fokusera på det som kommer att ske. Jag har mitt mål, mina tankar, mina drömmar.. Det jag ser närmst är Thailand resan, och nu känner jag att jag slipper oroa mig. 2 personer som vet vad jag pratar om, och nu har allt äntligen ordnat sig. Jag är GLAD! En mycket bra dag idag, tycker jag :)

En sak till, nu är sthlm resan betald! 7-8 oktober är min klass ( Logo + So specialisterna tror jag? ) i STOCKHOLM. Så längese jag var där. Men jag ska nog försöka komma upp till Vallentuna någon dag och träffa alla gamla vänner som jag saknar och tänker ofta på. Miss you..


Grattis Grattis Grattis! ! ! :)

Det är ingen vanlig dag för det är Emelies dag idag :)



Grattis!! :)


Praktik

heej :)

Vettni,
jag somnade klockan 21.00 igår och vaknade klockan 7 för jag skulle till min VFU plats. Jag var så jäkla trött och klockan kändes faktisk som 23.00 eller något liknade. Hur sjukt kan det vara liksom ? Ah, idag ska jag hämta Sofia vid 22.00 tiden vid stationen. Så de blir ingen tidig kväll för min del i alla fall. :/

Men det gick jätte bra idag iaf, alltid skoj att komma ner dit, när det då känns som att man verkligen jobbar. Det gillar jag! Jag ska dit på fredag med tror jag, hm då skulle jag och min handledare prata om hur vi ska göra denna VFU perioden. Det ska nog bli kanon bra!

Jag fick sluta vid halv 3 och jag åkte ner till stan. Köpte ett nytt örhänge ( en ring ) till min piercing jag tog för 2 månader sen. Men den gör ont, så hoppas den blir bra snart. Sen köpte jag en present, hihi :) någon som fyller imorrn skulle jag tro.

 

Den jag köpte idag och min tragus piercing, mamma gillar inget av dem ;) hihi



Sex is on fire !

Tjohoo.. :)

Detta har ju varit min bakis söndag, fast bakis har jag inte varit. Jag mådde dock inte bra efter jag hade ätit, men ändå åkte jag och träna på friskis och svettis. Haha.. Fick höra av min granne Sandra att jag var en galninig, bara för hon har legat i sin säng hela dagen och sovit ;)  Stackars liten :P

uff, jag har tänkt på stockholm hela dagen idag. Känner att de var längesen jag var "hemma" liksom. Minns fortfarande hur de var att sova i mitt rum där och höra traffiken utanför. 1,5 år sedan jag var där senast liksom. Sjukt. Fast ska faktiskt dit om 2 veckor tror jag de är :) Ska bli skoj.

Imorgon är det praktik dag igen. Det ska bli skoj, känner mig mognare där nu. Snart står jag där framme som en lärare. 2 år kvar typ. Grymt! :)

64 dagar till Thailand <3

Puss :)


Lyckad kväll..

Hejsan hoppsan..

Har ni det bra? de har jag iaf, jag har ganska nyss vaknat. Men jag mår bra trotts allt. Drack ju en hel del cider när jag vr hos Michaela. Men alkoholen försvann när jag kom ner till Nöjes, det var ju tråkigt dock. Det var skoj hos Michaela. Haha, vi drack o spela kort hah. Skoj för en gångs skull ist för att sitta och tjöta med en massa annat folk! :) Men när vi kom till nöjes träffa vi Emelie och Jessica. Sen träffa vi Peter o Anton o resten av deras kill polare. Det var skoj och bara få dricka och stå där och dansa med ens VÄNNER :) Klockan gick snabbt, men den gör ju det när man har roligt. När klockan slog 02 gick vi och någon hade sällskap och mysigt i alla fall.. ayayay! ;) Jag mötte Sandra och Sandra. Dom hade haft det roligt på BMB. Verkar som att dom flesta verkade ha en lyckad kväll i alla fall.. SÅNt GILLAR JAG! ;)

Stora syster, u mean the world 2 me <3

ChaCha!


PArty

Drömde en mardröm i morse, var skit rädd.. Jag var vid kusten iaf, skulle träffa någon kille, tror de var hm Klas. Men jag blev förföljd, vi var i Lysekil.. Killen var jätte läskig och åkte runt i svart bil med tonade rutor.. Minns att jag stanna för att prata med Josefine.. För att fördröja tiden för förföljaren.

Ah, nu ska jag snart åka ner till stan för att åka till bolaget. Ikväll är det ju då nöjes som gäller med Michaela.. Det ska bli skj, hoppas det blir likt kvällen på nöjes med Stockholmarna, haha! 

Tjing Tjong, dusch nu :)


Fredag= fre + dag

 

Hello everyone..

Om mamma hade varit här nu, hade hon skällt på mig för jag spelar så hög musik i mina hörlurar. Hon vet att jag inte får spela så hög musik för jag har tinitus och har känsliga öron. Men ey, jag känner verkligen för att spela hög musik för mig själv och bara vara jag och dansa runt som att jag är bäst i världen. Låter lusigt va? Men de är riktigt nice ska ni veta, och jag tror verkligen inte jag är de enda som gör så ;) eller vad säger du micke? Du står la och rör på höfterna framför spegeln till Raggeton ;P Nu camar jag med Angelica och sjunger till låtar som Calcutta med Dr. Bombay.

Ah, men idag. Jag vakna upp kl kvart i 7 för jag skulle till min Vfu plats idag. Det blev över förväntan. Trodde de skulle bli knas eftersom vi skulle ha en vikare för min handledare idag. Men de var jätte roligt, jag kände mig som läraren. :) Samt att hon som var vikare, hon var från Tanumshede. Liksom några mil från uddevalla liksom, vid Grebbestad ni som inte vet ;) Aja, hon var hm, 4 år äldre än mig oxå, göör Trevlig! :)

Nu är det fredag, världens tråkigaste fredag någonsin. Hm, imorgon får man faktiskt ta och göra något, jag kan ju inte sitta hemma, kanske Nöjes imorrn? hihi, En repris från en annan gång när jag och micke var de? Hade varit asnice! :)

Of, prata med Nathie förut, I miss her. Saknar hennes o mina party kvällar. Swansea, Uddevalla, Trollhättan, Fjorden. Så många minnen. Typ när vi var på lipz hon, jag, tessan, jannike o barret. Så stod jag o nathie och Daggen o dansa. Så jäkla skoj var det. Gjorde massa miner o uttryckt till låtarna. Det var grymt roligt verkligen. Kommer aldrig glömma. SKOJ! :) hihi





It's a secret.. sch

Vill ni veta en hemlighet..? ;)

Hela sommaren har jag och min syster pratat om Hawaii och surfar killar. ojoj ;) Vi har tittat på några surf filmer och man suktas inte mindre för det. Redan för ett år sedan började vi skämta om att åka till Hawaii och lära sig surfa, kika på boys, ligga på stranden och steka. Förstår ni hur underbart de hade varit? Men redan för flera år sedan så började jag tänka på att någon gång i mitt liv så ska jag åka till Hawaii. JAG SKA GÖRA DET..! Nyss tittade jag på Extream Home Makeover och då var dom på Hawaii och fixade ett hus. Jag suktades inte mindre att åka dit vetni. Tänk om man typ fick ett jobb lr liknande och flytta dit eller bara få åka dit för ett tag och leva livet. Om man pratar om paradis platser som man vill åka till så är det Hawaii som ligger bland top 3 i alla fall.
Alla som känner mig vet att jag vill åka till något engelsktalande land. Jag har ju redan gjort en resa till Wales / England. Men hawaii.. ohh :)



Lite om Hawaii! :

Hawaii (hawaiianska: Hawai‘i, vilket eventuellt betyder "gudarnas plats") är en ögrupp i centrala Stilla havet och en delstat i USA. Hawaii är USA:s enda östat och även den nyaste, från 21 augusti 1959. Staten har två officiella språk; hawaiianska och engelska och den består av en 2 450 kilometer lång kedja av öar och atoller. Åtta av öarna är relativt stora: Hawaii, Kahoolawe, Maui, Lanai, Molokai, Oahu, Kauai och Niihau. Hawaii har omkring 1,3 miljoner invånare och flertalet av dessa bor på ön Oahu där också den största staden (delstatshuvudstaden) Honolulu ligger. Hawaii har ett typiskt tropiskt klimat, förutom att temperaturen och luftfuktigheten tenderar att vara något mindre extrem jämfört med andra tropiska områden tack vare konstanta ostvindar.

Hawaii är den enda amerikanska delstaten som

  • är skild från fastlandet
  • är helt omringad av vatten
  • fortsätter växa ytmässigt, på grund av lavafloder, främst från Kilauea
  • ligger helt i tropikerna.


Some pix

 







 Ser det inte helt underbart ut? :D



onanerande när lastbilen välte ?




Hahaha, ska man skratta eller gråta ?! :P
Läs hela artikeln här : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5849221.ab


Studiebesök typ :P

Well, hello!

Yeah, ska snart sticka ner till Hagaborg skolan för att möta upp en i min studiegrupp. Det ska nog bli skoj, så kan jag prata lite med dem angående imorgon. Då jag ska börja min praktik. Det ska bli jätte skoj. :) Nä nu måste jag gå ner till bussen.. Hurry on bitches! :)


Well, something need to change

Hii..!

It is often I make sacrifices in my life. But this will I do for my own good, for both of us. I said  that to myself and  my friends also told me that this is best. I would of course, just be friends with this person. It has always been priority one as well. But this friendship with this person will changed. I do not want to hurt anyone, especially not myself and I know that. But sad that it'll be like this. That is how it must stop. The best that I should change to me than the pers and the other one get hurt. And I don't want that. What you do not know is not worth knowing. So it is unfortunately in this situation. Sorry! : / But I've already gone further in some way, but it is secret. I already made my choice, I did long ago. Things will be better and I will stop thinking about this.


Bye...




On and on, til the top will move up towards

Tjingeling i skogarna i Sverige fan..

Yeah, kom nyss hem från våra Geografi lektion. Alltså, detta känns verkligen inte som geografi lektioner utan mer om inlärning, haha. Men sen där på slutet som kom vi ändå in lite på geografi när vi kika i geografi böckerna så än hängar jag med.. Men jag måste säga ibland när läraren står och pratar fattar jag inte alltid den röda tråden, Jag hänger med och fattar de han säger, men fattar inte riktigt den röda tråden, haha lite korkad lr vad ;)

Men efter lektionen träffa jag Dala vi gick till skolsyster eftersom han har nog brutit lillfingret, klantis , men skolsyster var inte där, så vi gick till vårdcentralen. Dom hade lunch stängt. så han får överleva dagen med ett brutet finger. Och ja nu sitter jag här åter igen. Jag ska nog träna idag, jag funderar på om jag ska köra dubbelt idag, dvs friskis och innebandy. Orkar jag? Det tror jag, :) jag är ju starkare än Pippi :)haha

Imorgon sticker jag och Fredrik till hagaborg och försöker fixa våran uppgift till skolan, de ska nog gå bra.. :) Sen på fredag ska jag göra första VFU dagen av alla mina utsprida dagar. De får bli så här bara för att jag ska ta igen de dagar som jag missar när jag är i Thailand.


nä nu, dör jag av hunger..

TinkyWinky


?!

      



                                             

Natti ;)

yes, nu har jag sett på Hollywood fruar, galna kärringar med tvär mycket pengar.. woho.. Jag vill med vara rik ;) ska fanimej gifta mig rik. hähä

De var en rolig sak på konsum förut.. hahaha, kan skratta länge åt detta ;)

Sandra lägger fram en cigg paket på bandet..
Killen i kassen: har du legg?
Sandra: skojjar du?
Jag: jag har legg, nej fan har de där uppe
Kilen lägger undan cigg paketet

Sandra går till kiosken o köper sig ett cigg paket.. Vi går förbi killen i kassen o sandra visar tydligt att hon har köpt ett cigg paket, men otur så tittar han bort :/

aja, hitta en bild från i somras :)

 




Natttti!! :)



Glaaaaaaadare än gladast ;)

Ååååååååååh,!! jag är såååå glad :)
tack vare lite vägledning från kundservice på blogg.se så är min blogg nu normal! :) hihi. Som ni ser så är den där rutan här på sidan tillbaka med bilden på mig och alla kategorier och sånt.. hihi. Nu är det fixat, gud jag har haft ångest för det i ett halvår, men jag har inte riktigt orkat ta tag i saken. Men nu är det som det ska! :) hii

Juste, idag har Färjestad seriepremiär mot Skellefteå (tack josse) haha. de jade varit skit skoj och se på den !! :)



de är bra nu

Kompis det är bra nu! Yes så känns det. Nu känns det som om allt kommer bli jätte bra, jag är glad för det!

Idag gick våran lärare igenom information om våran Polen resa och vi fick höra 2 st som redan hade varit där. Dom berätta vad man ska tänka på, vad man kan göra och vad de tyckte om resan. Jag ser verkligen fram emot resan och de verkar bli jätte bra. Det verkar som att våra lärare kan detta och är väl förberedda. Så vi åker antingen vecka 12 lr 13 och är borta i 5 dagar. Vi får veta mer info första veckan i oktober. Mi like :)

Tjing tjong hoj!




Goood morgon

Goooodmorgon :)

woho, nu är allt klart i delkursen Samhäll! Artikeln är klar och alla andra uppgifter det känns rätt grymt faktiskt. Imorgon börjar geografi kursen. Den tror jag faktiskt kan bli riktigt skojsig, hoppas på det i alla fall :)

Idag ska vi lämna vårat arbete samt så ska vi gå igenom lite om våran framtida resa till Polen som vi skall göra till påsken. Det vill säga nästa år, som ska bli grymt kul. Först och främst väntar våran stockholmsresa i oktober och den ska bli grymt kul. :)

Nix, nu blir det nog frukost. Fast det är ett bra tag tills jag börjar skolan, snaaaaaark :/ vad ska man hitta på tills dess...? Det löser sig ;)

Tjing tjong banan :)




HJÄLP!?

ay mama!

Michaela tipsade mig precis om att jag skulle maila blogg.se om att dom ska hjälpa mig med min blogg. Ni ser väl att den rutn som ska vara på sidan inte är där? utan den ligger längst ner! Den med kategorier. Vet inte hur vi ska fixa för att den ska ligga här på sidan, så irriterande. Vi har flyttat pixlar o grejer men icke, What to do liksom?! Surt iaf tycker jag för den är inte lika snygg när den inte är där:( Sen så flyttar sig hela texten oxå till högersidan, vad ska jag göra? Någon som har tips, help me please!

Aja, michaela var hos mig idag.! Så skojsigt, jag fick en födelsedags present av henne, så sött! :) typ manikyr till naglarna kan man säga, och en liten parfym från Lacome. Parfymen heter Miracle. Luktar so wonderful:) Lite skoj skojsigt för Ange kallar mig för Miracle oxå ;) hih..

Tack michaela, sööööööött <3 hihi

Ay, nu ska jag sova :) fast ha sovmorron imorrn och info om Polen resa vi ska ha till påsk nästa år. Fatta skoj va :)


Ciao (:




Söööndag

Howdy! :P

Today, gud, fick sova jätte länge. Skit gott. Vaknade vid 9, vaken en halvtimma, somna om till klockan 12. Inte ofta man gör det inte ;)

Senare kommer Micka hit, vi ska mysa och hon har present till mig, hihi.. så söt hon är :)
Men jag ska nog fixa food strax, har inte ätit ngt än. Duktiga ja ;)

Tjohoooo xoxo


finns för många idioter i detta land

Varje gång jag får veta någon nytt så blir de att jag hatar er mer och mer, tar avstånd. Att ni är så jäkla själviska så ni inte fattar? Varför håller ni på så och är så elak? De är i stort sätt erat egna problem att de har blivit som de blivit mellan eran familj och våran. Erat jävla tissel och tassande, fan att ni orkar hålla på. Varje gång jag kommer hem så är det något nytt ni har hållt på med, vågar inte berätta för oss, men fattar ni inte att de kommer fram och att det är en person som faller illa av det! H*nbetyder mest av mig, och ni är snart på botten hos mig! på en skala 1-10 så ligger ni på 1,5 kanske. Fattar ni ? Vet att de finns många som läser detta, det är nog 1 lr 2 som fattar vad jag menar eller vilka jag menar heter det. Men ni är blinda och ser bara de ni vill se.


Tjejmidda

Jaaaaaahaaaaaaawo..

Nu har mami och papi åkt. Sorgligt varje dag och tårarna ligger alltid nere till hands. Konstigt nog är det mycket känsligare när de åker ifrån mig än när jag ska med tåget och åker ifrån dem! Uff. Men idag när dem kom så bjöd jag så klart på min kladdkaka, vaniljvisp och kaffe, perfekt! Sen åkte vi iväg till IKEA, skänka lite pengar till Ingvar Kamprad gjorde vi, hoppas han blev glad den rika jäveln! :) Men det blev ett nytt skrivbord och en ny data stol. Folk som varit här vet hur kass min data stol var, jag levde ju med datan i sängen. Men nu blir det andra bullar. Sen var de ju så klart att bara sticka hem och sätta i hop alla grejer. Pappa var jätte snäll! Han är så duktig tycker jag.. :) mami var snäll hon med, åh ni e bäst :)

Nu har dem åkt, så nu ska jag sätta mig och plocka och rensa en massa papper från gamla kurser jag inte behövt. Senare ska jag köra iväg sofia och jannike med. Dom ska ju på Ladies night. Fatta roligt :)

Sen måste jag bara tala om kvällen igår. Den var riktigt roligt, vi var 5 brudar hemma hos jessi.. Michaela, Emelie, Jeanette, Jessi och jag så klart :) Bjöds på jätte go mat, tjena, jessica skulle lätt kunna bli lätt bli kock om hon inte vill bli lärare senare i livet :) De blev lite frågespel och tjöt. Bästa kvällen på länge. Sedan blev de utgång, När klockan nästan var 1 var jag jätte trött så jag och micka tog bussen hem sen var de bara och nana för jag skulle upp tidigt pga mor och far :) 2 mycket roliga dagar. :)

ja juste, vi var på NWT igår också - Nya wermlands tidiningen, skoj skoj.. Vi ska vara i tidningen någon gång nästa vecka eller nästa vecka igen. haha, akta er för hetingarna i lokalt till globalt ;) höhö.. Nä nu ska jag ta mig lite cola och fixa i ordning :)

Puss ;*

mamma och pappa kommer nu :)

woho, hade skit skoj igår.. berättar mer senare, fast med dessa brudar kan man liksom inte ha tråkigt :) dirty dirty (:

Nu kommer mamma och pappa om cirka en timma, så jag måste plocka undan lite till :P höhö ;) puss

Så länge skutan kan gå...

Yesbox, drog tidigare från skolan idag. Fick så jävla ont i magen, fy fan säger jag bara.. Varför skulle vi tjejer få denna skiten är en bra fråga ? Inget händer då med killar ;) höhö

Nga alvedon senare drog jag och Sandra till skutberget. Skönt att bara vara där. Få vara nära vattnet och känna vinden och få andas ren luft. Så underbart liksom, men inget går upp mot att känna havslukten, mh mh mh <<3 Love the westcoast!

Sandra snygging!



Bara jag :)



Butchis :)



jag ;P







Tjings :)


sis

jag tvingar syrran att dricka ;)


Morsning


Nattinatti

I say good night darlings ;)



lek i ps

yeah,, de e ju inte mga som har fått sett mitt hår sedan jag färgade brunt, så här kommer lite bilder som jag satte ihop i ps nyss :)


Rolig fakta :P

Hitta lite rolig fakta från facebook :)

Klockan var 14.52 när jag gjrode detta

Jag var född på en Fredag
Jag föddes för 20 år sedan
Sedan jag föddes har det gått 240 månader  
Sedan jag föddes har det gått 1,045 veckor 
Sedan jag föddes har det gått 7,320 dagar
Sedan jag föddes har det gått 175,696 timmar
Sedan jag föddes har det gått 10,541,777 minuter
Sedan jag föddes har det gått 632,506,614 sekunder

Funny Facts:
Mitt hjärta har slagit ca: 843,131,316 gånger
Mitt hår har vuxit 300 cm.
Jag har sovit 58,560 timmar
Jag har ätit 8,125 kg. av mat
Jag har druckit 10,402 lliter
Jag har gått 42,456,000 steg, ca: 14,113 km. 
Jag har blikat 112,435,200 gånger
Jag har pruttat 109,800 gånger, producerat 329 liter av CO2 (Koldioxid) och 256 liters of CH4 (methane). 
Jag har kissat 24,888 gånger, ungefär 10,614 liter


It's extreme



En förtrollande serie som hjälper familjer i Amerika som inte har några pengar och inte kan bygga deras hem som rasar. Jag säger wow, vet inte hur många gånger jag har lipat när jag hör deras tragiska historier. Men det är beundransvärt hur teamet verkligen bygger upp hemmet. Men ändå är det så många gånger som jag har funderat på hur många av familjerna har råd, efter programet, med hemmet? All elektronik och alltingen kostar ju ? kostar ju att ha ett så stort hus liksom. Hur många är det som säljer sina hem för att de inte har råd? Hm, de är några frågor som jag har ställt mig många gånger, ni också kanske? ;)

Nu har jag nyss ätit, snart ska jag fixa klart min artikel :) woho.. Vad händer ikväll ? who knows,,

xoxo ;)


LedigFrånSkolan

Ciaaaaaaao!

Idag ska jag då inte göra ett skit, blir nog som igår skulle jag tro. Vette fasiken vad det är med mig, men jag är på sånt bakhumör? Mysko right. De konstiga med mig är liksom att jag bakar o bakar, men de ligger ändå kvar orörda i frysen. HAHA! Men de är skillnad när jag är hemma hos mamma och pappa. Där är det skit gott att kunna ta en bulla eller nån kaka som mamma har gjort ;) Så vi får se vad de blir för smarrigt idag liksom. Jag ska nog plugga lite med, skriva klart artikeln så man blir klar med samhällskunskapen och kan rikta in sig mot geografin! That's who life are at a university  ;)


Jag och Carro typ i våras =)


Oops!

Oops, I did it. I goes huslig typ. Gjorde både kladdkaka och (ursäkta ordet) negerbollar idag. Fyttifasiken vad gott eller hur ;) Dock har jag inte smakat något än, jo lite på kladdkakan eftersom de satt kvar lite när jag skulle ta loss den, och den smaka som den skulle. wiie. Men negerbollarna blev fula och mycket pärlsocker och kladdiga, råka bli en aning mycket kaffe i tyvärr, men dom skall nog allt smaka gott ändå! :)  Nä nu ska jag byta om och sen åka och träna! Man känner sig inte direkt fräsch efter att ha bakat! haha ;)

Tjingeling!

Bakning :)

 

Titta vad jag har gjort till er mamma och pappa - en kladdkaka ! :) lördag kommer ni! Miss you!


Listen and love it

En grymt bra låt jag har lyssnat på hela dagen!



Beyonce - Broken-hearted girl



You're everything I thought you never were And nothing like I thought you could have been But still you live inside of me So tell me how is that You're the only one I wish I could forget The only one I love to not forgive And thought you break my heart You're the only one And though there are times when I hate you Cause I can't erase the times that you hurt me And put tears on my face And even now while I hate you its pains me to say I know I'll be there at the end of the day I don't wanna be without you babe I don't want a broken heart Don't wanna take a breath without you babe I don't want to play that part I know that I love you but let me just say I don't wanna love you in no kinda way, no no I don't want a broken heart And I don't want to play the broken-hearted girl no no No broken-hearted girl I'm no broken-hearted girl There's something that I feel I need to say But up 'til now I've always been afraid That you would never come around And still I wanna put this out You say you got the most respect for me But sometimes I feel you're not deserving of me And still you're in my heart But you're the only one And yes there are times when I hate you But I don't complain Cause I've been afraid that you would walk away Oh but now I don't hate you I'm happy to say That I will be there at the end of the day I don't wanna be without you babe I don't want a broken heart Don't wanna take a breath without you baby I don't want to play that part I know that I love you but let me just say I don't wanna love you in no kinda way, no no I don't want a broken heart I don't want to play the broken-hearted girl No, no, no broken-hearted girl Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh I'm living in a world that's all about you and me, mmm yeah Ain't gotta be afraid, my broken heart is free To spread my wings and fly away, away with you, Yeah yeah yeah, oh ohh... I don't wanna be without my baby I don't want a broken heart Don't wanna to take a breath without my baby I don't want to play that part I know that I love you but let me just say I don't wanna love you in no kinda way, no no I don't want a broken heart I don't want to play the broken-hearted girl No, no, no broken-hearted girl Broken-hearted girl, no, no No broken-hearted girl No broken-hearted girl

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge

Hey yo!

ja, nu på kvällen blev jag lite ledsen. Så jag ringde min pappa och frågade om han och mamma ville komma hit på lördag. Inte för att vi ska göra något speciellt så, men jag vill bara att dom ska komma hit! Ja jag saknar dem. Jag vill ha något och längta till och då tyckte jag att de var utmärkt att de kommer. Pappa sa att han har skickat ett brev på posten som kommer imorrn. Jag blev jätte rörd. Så nu längtar jag till imorgon. hihi!

Jag här med min granne Linus som jag har i famnen och Klas på cykeln! :)


Wonderful

Jaaaaaaaa.. men då var seminariet klart och jag har ingen skola förräns på torsdag igen då :P Jag har verkligen full upp varje dag, som typ i helgen har jag spenderat den med Sandra och så har jag legat och tittat på typ hur många avsnitt som helst från Gossip Girl serien på Ch131. Fullt upp rent ut sagt :P

Men idag på seminariet blev jag lite glad för våran lärare sa att jag pratade bra, rent språk, lagom takt och tydligt och klart. haha. så de var ju skoj och veta. Men jag blir nervös varje gång jag ska prata eller läsa upp något.. Liksom ett exempel är ju bara när vi hade Rollspelen i skolan och vi var Sossar.. Fy satan. De var en riktigt mardröm.! Fy fan :)

Igår var jag och sandra på skutberget som sagt. De var jätte fint väder, blåste lite som vanligt men solen lyste :) Mûs :)

Imorse var jag ute och gick en promenix på 50 min, o sen var jag i skolan i 1! :P haha


 



/ XOXO


Picknick!!

God förmiddag/eftermiddag. Eller det kanske är eftermiddag nu när klockan är snart halv 1 ? Strunt samma..
Jag och Sandra tog en promenix i morse men mina fötter gjorde fruktasvärt ont så jag gick barfota. Nu gör fötterna ännu ondare :( surt! sa räven när han åt rönnbären! ;) hihi

Nä nu ska jag och Butch sticka till skutberget och ha picknick där :) múúús... :D

Hörs på mobilen om de e nåe :) tjingeling! :)

Saknar min familj!!!

Puss


Who am I ?

Yeah, knarkar avsnitt på Gossip Girl. Har väl ägnat nästan 6 timmar idag åt att titta på det idag? men vad ska man göra när man vaknar klockan 7 ? :)  hihi Soon kommer Sandra, Ännu en skräckis kväll ;)

Vad gillar ni om Gossip Girl ? :)



xoxo


Nedrans morgon!

HejsanHejsan!

Hoppas det inte är fler en jag som har haft en jobbig morgon! Jag har haft två flugor i min lägenhet som jag har hatat så in i h*lvete. Den ena flugan var jätte lugn och rörde sig inte när jag var när den. Klockan 7 på morgonen fick jag nog av att de lät så jag öppnade mitt stora fönster och jag trodde båda flugorna flög ut. Men icke! Halv 9 fick jag höra den jobbigaste flugan någonsin. Den lät som fasiken och kunde inte vara stilla. Jag öppnade min fönster igen för att vara snäll så den kunde få åka ut i den friska luften istället för att döda den. Men icke! Den landade emellan fönstren och på persiennen liksom. och där började den surra något kopiöst. Jag blev skit förbannad och drog upp persiennen och då fick den sin död! Istället för en lång och plågsam så blev den direkt. Gud vad hemsk jag låter när jag läser detta. Jag är en mördare till en fluga, men vem har inte mördat en fluga liksom ;) Aja, nu är klockan 5 över 9 och jag är skit hungrig. Det blir nog frukost nu och sen ska jag skicka klart på True Blood Avsnitten på internet! :)

Ciao :)


Hostel part 2

Yesbox!

Nyss såg jag och Sandra aka. Butch på Hostel part 2. Den var inte så läskig som jag trodde men de var ju några riktigt äckliga scener ibland. Spelade även in sandra på video, hon är så söt när hon kikar på skräckis. Håller för öronen och tittar ändå och pratar mycket. Men de gör hon väl bara för hon är rädd.. Jag håller för öronen tittar och skrattar bara för att jag inte ska höra ! ;) hihi. vi båda är rätt mesiga men ändå ska vi kika på skräckisar. Det är endå våran grej! Speciellt när sofia inte är här har jag kommit på! :) nej nu ska jag sova, om jag kan. Hoppas jag inte drömmer mardrömar bara.. Buhu för sådant :)



Natti och sov så gott (:


Tatuering

Tjaa everyone..

Jag tänkte bara ta och berätta om min mysko dröm jag hade inatt helt sjukt alltså!

Jag gick kungsgatan upp mot torget i uddevalla. Var på väg mot tatto stället som ligger på söder med min syster. Var skit nervös. Detta var en sån där spontan grej liksom. Jag satte mig i stolen och förklarade för han ( kommer inte ihåg vad han heter nu ) men han som tatuerar iaf, hur jag ville ha den. jag förklara att det skulle vara ett hjärta och att det skulle stå Syster i. Jag ritade på ett papper hur hjärtat såg ut och han sa att de skulle kosta 1000 kr. Sure sa jag och han började ta fram alla saker som han skulle ha. Han börjar med att rita hjärtat och ena sidan var klar och såg skit bra ut, sen börjar han på andra halvan och allt blir bara fel fel fel. Den andra halvan blir dubelt så mindre en den andra halvan och jag blir jätte besivken och ledsen. Jag börjar skrika åt honom att han har gjort fel och förstört alltihopa. Syrran ser förvånande ut på mig. Han säger att jag får betala 500 kr för de misslyckade hjärtat och de gör jag. springer där ifrån och går mot torget igen.. Jag ser bettan men hon ignorerar mig bara. Så jag går neråt igen. Sen ser jag bettan igen gå förbi men ignorerar mig ännu en gång. Jag går in en klädesbutik och där såg skyltdockerna ut som folk jag kände som typ Fredrik Hellberg och Jimmy och Sara och en massa andra folk.  Sen går jag och syrran ut och vi går neråt mot kampenhof och då har de börjat spöregna och jag gillade det. Så jag och syrran skiljs åt och jag träffar Nathalie när jag går mot bussen. Vi kramas och säger hej och tjötar och sen hör jag att min mobil vibrerar så jag vaknar upp tyvärr.. Riktigt besviken var jag över min tatuering faktiskt.. För den vill jag verkligen göra och den skulle betyda så mycket  för mig.. Den skulle vara ett bevis för att min syster betyder allt för mig ! :)

Puss och kram


Bring it On!

Yeap, nu har jag sett den allra senaste bring it on movien.. De betyder att jag har sett allihopa.. Inte för jag tycker dom är skit bra, men jag har sett alla bara för att ha sett dom liksom.. Så som alla ser på American Pie för att ha sett dem liksom :P Vilket jag aldrig har gjort (A)

Bring It On kom ut 2004
Bring it on again kom ut 2006
Bring it on; all or nothing kom ut 2007
Bring it on - In it to win it som oxå kom ut 2008 ( tack johanna! :) )
och Bring it on Fight to the finsh som kom ut 2009..

Tack och hej ;)
 


Dåliga löner



wtf ? tycker dom ska höja lönerna på lärarna när jag är färdig utbildad :)


Städpatrullen kör igång igen

Tar och gör en lite check-lista för mig själv här nu :) så jag har pli på mig ;) hihi

→ Tvätta..    [x]
→ Diska [x]
→ Rensat socklådan och underklädes lådan [x] 1 påse slängt.. stolt! ;)
→ Dammsuga [x]
→ Plocka undan alla saker som ligger över allt [/]
→ Fixa skåpen i "köket" Så allt står på sin plats [x]
→ Laga mat ;) [x]
→ Byta säng kläder [x]

Det jag kommer på just nu :) nu jeflar mariella! :)


Skoooog

Jepp! Idag blir det skoluflykt till skogen.. Får se hur de går med min träningsvärk.. haha.. Det gööööööör så ont :/ Får träna bort det ikväll kanske ,) hihi..

tjiningeling :=)


090909

Frågor Snodde från Jossan

1.Hur gammal är du om fem år? 25 år gammal
2.Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? mig själv
3. Hur lång är du? senaste mätningen : 160,5 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? TV: Fotboll - Malta - Sverige DVD: Dance film BIO: Johan Falk
5. Vem ringde du senast? Emelie
6. Vem ringde dig senast? Papi
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Malta"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag skickar hellre sms, :)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? De är gifta
10. När såg du senast din mamma? i söndags
11. Vilken ögonfärg har du? blågrönabruna
12. När vaknade du i dag? ca 9
13. Vilken är din favoritjulsång? vet inte :)
14. Vilken är din favoritplats? Fuengirola
15. Vilken plats föredrar du minst? Det beror lite på..
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj, ingen aning. :)
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Jag vet inte ;P
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? jessica :)
19. Hur stor är din säng? 1,20
20. Har du stationär eller bärbar dator?  bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Meed, t-shirt :P
22. Hur många kuddar har du i sängen? "soffa": 3 st, "säng": 4
23. Hur många landskap har du bott i? tre. Västra götaland, Stockholm och nu Värmland
24. Vilka städer har du bott i? 3st
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor är bra
26. Är du social? ja hoppas jag väl :P
27. Vilken är din favoritglass? Den vi åt i England!! :D
29. Tycker du om kinamat? Ja det funkar :)
30. Tycker du om kaffe? yeees, G0ttI! :)
31. Vad dricker du till frukost? Oboy
32. Sover du på en speciell sida? Nej jag hoppar runt i sängen :D
33. Kan du spela poker? Ja självklart
34. Tycker du om att mysa/kela? I löve it !
35. Är du en beroendemänniska? nej inte alls
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, tre st.. Herman och Jimmy
37. Vill du ha barn? Självklart vill jag ha barn ! 3 st ;) hihi
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska I think :P
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej, för fan :D
40. Föredrar du havet eller en bassäng? I loove Havet! :D
41. Vad spenderar du helst pengar på? Nöjen ;)
42. Äger du dyrbara smycken? ja lite grann kanske :P
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? haha, jadu, vetinte ;P Vakna med The Voice tror jag!
44. Kan du rulla med tungan? wiie ja! :)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Öhm, Angelica tror jag :P knäppisen själv ,)
46. Sover du med gosedjur? neepp
47. Vad har du för ringsignal? Sunrise Avanue -
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jo, kanske, mamma har nog koll på de isf
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en bok som heter Svensk Politik
50. Flirtar du mycket? hehe, nej ^^
51. Kan du byta olja på bilen? haha jaao tror de iaf:P
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nixpix :)
53.Vilken var den senaste boken du läste? 14 år och såld
54. Läser du dagstidningen? nickepick :)
55. Prenumererar du på någon veckotidning? icke
56. Dansar du i bilen? haha, wha? :P
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix FM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? uppgifter i skolan
59. När var du i kyrkan senast? lääääääängesen :(
60. Vem var din favoritlärare på gymnasiet? Karin? :P
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? en natt, var tillräckligt :P
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Tillräckligt att mina nära och kära finns hos mig :)

Spännande

Godmorgon!

Spännande och se vad dagen har att erbjuda. Några timmar i skolan samt att köra Sandra till hennes praktik.. Och kanske någon form utav träning ;)

Mi love Innebandy <3


Ay Caramba

Jag säger då det.. Att hälsa en människa välkommen eller säga " hej det är jag som är lagets tränare, så du vill börja? vad heter du? vilken position spelar du" blablabla, hade varit trevligt och fått men icke! Tränare för skoghalls damer var där i 30 minuter sedan stack han igen. Han sa att han ville tala med oss nya innan han gick men icke, han drog bara. Lite oacceptabelt tycker jag faktsikt :P

Men de var ändå skoj att få träna och får hålla bollen i huken o skjuta.. Jag säger bara fan på en sak. Vi spelade match den sista halvtimmen.. Jag får läge och göra mål och sätter den i ribban?! Hur lyckas man. Jo jag gör de.. De e ju liksom svårarare att träffa ribban än träffa mål, men ändå gör jag de ? men jag hörde oooh från alla så de var väl kanske lite impade ändå ;) haha.. De var några gånger där som benen knappt ville bära mig men jag kämpade vidare och strax innan träningen var slut, var de verkligen spring i benen.. Tråkigt att vi slutade just precis då! :/ men men.. Får se hur det bli.. Josse gav mig första blåmärket iaf ;) haha

Innebandy vill jag spela, helst i mitt gamla lag men de går ju icke! :/ Jag får försöka hitta ett bra alternativ för mig att spela innebandy är i karlstad..:)

Nu ska jag gå och lägga mig för vi ska ses klockan 10 imorgon studiegruppen och plugga och sätta ihop texten.. jag har en fråga kvar, men det skrivier jag ner imorgon. För jag är rätt så trött nu ;) Nu gäller de att jag ligger i så jag och Maria klarar våra vad! (: de tror jag faktiskt på.. hihi

Pussar


Nu står jag snart där igen...

Nu står jag där på planen snart igen, med klubban i handen, bollen i hoken och skorna på fötterna.. Hör tränaren skriker gooo.. Det kommer aldrig bli detsamma som min moderklubb. Där hör jag hemma, men måste lära mig något nytt samt träffa nya människor där jag bor. Träna sporten jag tycker om.. SÅ det skall vara.. vi ses ;)


Utflyckt (:

Tjenixen!

Idag var min klass och jag på en liten resa till Ransäter och lekte lite stenålder. Först var vi vid en herrgård så vid sidan av den inne i skogen fanns de vindskydd och en eldstad. Jätte mysigt precis vid en porlande bäck! Där fick varje studiegrupp var sin uppgift. Min grupp skulle ut på jakt och jaga bäver kött ;) haha.. Så vi fixade i ordning våra spjut samt pilbågar. Sen så skulle vi som sagt "jaga", då hittade vi grytbitar i en utav vidskydden som emelie skar och vi stekte på en sten. Sedan delade vi ut till dem andra.. Ja dom andra grupperna skulle "fiska" som dom fixa och la i en grop med heta stenar osv, en annan grupp baka bröd och den sista gjorde lite te! Mumsigt..

Vid 12 var det dags att gå och äta lite i herrgårds huset.. Stuvade makaroner och köttbullar stod på menyn.. Stuvade makaroner är ingen storfavorit men med ketchup går de så man inte känner smaken ;)

Därefter åkt vi till hembygdsgården där vi blev indelade i 2 grupper. Min grupp bakade tunnbröd och så skifta vi så min grupp kavla ull och gjorde en boll. Lite meningsfull det sista men :P nu stinker mina händer ull och diskmedel. MUMS! Not.. har tvättat händerna 2 ggr, men känner endå lukten. hm! Sen fick vi gå runt lite runt museerna och sen var det bara att ta bussen hem,, ;)

Snart är det dags för innebandy, yeaaaahaw! :)




Emelie och Jessica på jakt efter grenar till sina pilbågar (:


Fiiint!


Maida hjälpte till med bakiningen! (:


Gräver upp fisken ;)


Foood time baby (:


Herrgårn där vi åt..


Tillverkning av våra tunnbröd ;D


Sötnos!

På torsdag blir det ytterligare en utflyckt ut till skogen! Då ska vi kika på svamp och en massa annat bland annat,, Käckt! :D
Nu ska jag vila en sväng innan innebandyn, jag är så trött för någon väckte mig klockan halv 6! :P hihi (:

Puss!


lite ändringar

Jaaao! Det blev ett station pass istället! Det är på sätt och vis likt gympa men man fick göra lite olika stationer med många repetioner i cirka 1 min och byta till nästa.. Det var faktsikt väldigt roligt. Så de får nog bli det blandat med gympa i år! :)  Jag och Maria skakade hand om en sak. Jag tänker inte berätta vad de var.. Bara hon och jag som vet, och lisa då ;) hihi.. Sitter och planerar morgon dagen, och den verkar vara späckad med saker! :) Skolresa till Ransäter och leva stenålders tid sedan hem och sen ska jag nog iväg igen. Men de är inte säkert än. bara vänta och se ;) hihi.. Jag hoppas.. Det är något jag brinner för iaf (:

Nu fick jag rada på det^^, jag ska med Jossan imorgon och ska spela innebandy med skoghalls klubb, fast dom tränar tydligen i Hammarö.. Fräckt! (: skit skoj, hih.. så de e mycket på gång nu :D Jag är glad! Mkt träning denna veckan blir det iaf..

igår färgade jag håret igen, kastanje brunt är det :) skit fint tycker jag själv hihi ^^


Nuuuuuu kör vi igång!

Jaaaa! Nu kör vi igång med träningen! Skall ner till friskis och svettis med Maria och Lisa för att gå på ett gympa pass.. Jag har ett fullsmäckat schema denna veckan fram tills fredag! And that feels great.. hihi..
Smell ya! (:


Uddevalla

Hej Hej!

Ja igår blev det snabb visit till Uddevalla.. Men mycket hann göras. Jag var med syrran och vi myste lite.. Åkte hem till oss, busade lite och sen bestämde vi oss för att gå på bio. Blev snabb besök i duschen innan och sen klä på sig och åka hem till syrran och hämta grejer där.. Det blev filmen Johan Falk - Gruppen för Speciella Insatser.. Den var skit bra verkligen. (: Och en av killarna som hade huvudrollen var så snyyyyygg. He's gonna be my man some day ;) Sen så var vi på stan och träffa Fjell.. haha.. han är så jävla skön :D Nog den bästa killen som finns! :)
 

Sen var de bara att gå o lägga sig.. :) Så idag åkte jag tillbaka.. hihi.. jag är helt fast i Emelies bok.. omg!

Love..

and
hate
you

Jag är kär!

Omg, igår var jag och syrran och såg på Johan falk - Gruppen för Särskilda Insatser.. Skit bra.. Joel Kinnaman spelade en stordel i filmen, och han var så bra.. Kääärrr * ;) haha Drömma kan man ju få göra ,) tihi




Fy.. så besviken..

Cha Cha! :P

Ja, idag har vi då varit i skolan och debbaterat för våra partier. Jag, Jessica,Emelie, Maria och Fredrig vad socialdemokrater. Det  var rätt skoj när alla debbaterar. Flera i klassen säger så bra saker men ändå måste man argumentera emot dem så de är lite krångligt ;) Jag är mycket besviken från mitt hål. När jag kom fram till talarstolen var det jätte svårt att prata. Svårt att utala orden som stod på mitt papper samt så blev min röst väldigt darrig. Men jag är stolt ändå att jag ställde mig framför alla och sa de jag hade ändå. Även fast de blev väl ändå bra i slut ändan. haha, varför ska jag alltid stå och skratta och fnittra när jag är nervös för egentligen? haha.. När jag var liten gömde jag mig för handen ist! Men de var svårt att komma på mot argument men men. Över förväntningarna ändå :)

Ikväll blir det partey med dom bästa. Jessica, Peter, Dala, Dalas två killkompisar, Sandra, Anton och Sofia! :) Sköööj! Och imorrn ska jag på en blixt besök te ua för att hämta lite saker.. Egentligen så skulle jag vart med Sandra till Köping och Vallentuna men de får bli en annan gång ist :) 

Nu får de bli nya tag, andra tankar och funderingar. Nya planer, eller jag tar tillbaka mina gamla framtidsplaner jag lagt bakom mig. Dom planerna ger mig motivationen till att bli klar, många kommer nog bli förvånade över detta och andra inte. This is something I wanna do. You are never gonna stop me :) This is me. A change against you! :)

Cha cha bitches.. ;)


Videos



"knock you down" -- keri hilson ft. neyo & kanye west cover



Ison & Fille - Jag Skrattar Idag


Kalajs o politik

kwoho, min andra dag som 20 åring och de feeeels great ;)
Igår hade jag en super bra dag faktiskt. Morgondagen var skrämmande bara haha. Pappa ringer vid 8 på morgonen och säger grattis, hihi blev jätte glad. Då hade jag fått en himla massa sms också. Men jag vände på mobilen och somnade om som den prinsessa jag är.. (höhö, not)

Jag hade en skit cool dröm men de jag minns bäst är det sista innan jag vaknar. Då hade jag börjat färgat håret. Eller jag hade bara lagt lite på själva håret och väntat en timma och så ställde jag mig över badkaret för att skölja ur det. Då fick jag plötsligt se som bakgrundsbild en veranda in till ett hus och så under trappen ligger en Bh. Hur mysko är inte det då? Plötsligt så ringer de på dörren och jag blir livrädd. Trodde fan jag skulle pinka på mig. Men de gjorde jag inte! haha. Men så hörde jag de knacka och jag försöker leta efter mina byxor och då går jag och öppnar så står de en flaggstång av trä på golvet och en Sandra som är på väg att gå. Den raringen sa grattis och jag går med henne ut för hon ska röka, som vanligt! :)

Lite senare så börjar jag och städa lite smått, eller ganska mycket men ah. Det såg inte riktigt så ut för de blir lätt stökigt igen. Men så tjöta jag en massa på Emelie för hon och jag skulle gå till Systemet och handla massa gotti! Och jag fick inte åka ner tidigare till stan nänä. så får jag ett sms kvart över 1 att jag fick åka ner. Första bästa bussen och jag var nere snabbt som attan. Fick min födelsepresent av dem då, 150 kr i presentkort på Systembolaget. ååh vad jag gillar mina vänner ;) hihi. Så där gick vi och handla lite inför fredagen, jag iaf! =)
Sen käka vi lite och åkte hem. Vid 5 tiden kom jessica, peter, emelie och sofia hem till mig och åt tårta, mycket smarrigt.. Prinsess tårta till en prinsessa.. haha.. Ironi bara så ni vet på hög nivå!
Sen på kvällen satt jag och Sofia ute på ballen i 2,5 h. Käka mat där ute och spelade gitarr och hade oss! Riktigt mysigt ska ni veta! Nu ångrar ni att ni inte firade med mig va. mohaha! :D






Idag har de varit skola och en massa politik. Vi har blivit tilldelade olika partigruppen och min grupp blev Sossar.. haha.. Så jag har nu skrivit en presentation om deras ideologier och historik. Samt så har jag skrivit en argumenterande text emot Folkpartiet motion.. Det ska bli intressant.. Det är jätte intressant och sitta och lyssna på vad alla har att säga verkligen. Men jag har jätte svårt för att argumentera och disskutera sådant här. Jag får tunghäfta och blir körd.. Vi får se hur de går.. jag får väl säkert lägga in hur dumma frågor som helst bara för att få sagt något.. Undra ens hur jag ska komma på dom frågorna. Kommer bli en intressant fredag! Men på kvällen blir de fest. Wohoo.. kommer tydligen komma en del folk :)

klockan 00.00 ska jag åka och hämta sofia och hennes kompisar. Dom har nollning just nu fast egentligen vill jag sova nu känner jag.. Börjar bli trött. men får väl ta mig en dusch nu och vila hjärnan från pluggandet.. Det är ju trots allt bara 1,5 h kvar.. Inte så långt egentligen.. men sooooooova. speciellt när man ska upp imorgon :)

natti and Smell ya later bitches


Födelsedag!! :)

20 år idag!!!





RSS 2.0